A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищі Катеринопіль вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні

Дата: 26.11.2021 22:02
Кількість переглядів: 198

Фото без опису Щороку, в четверту суботу листопада наша країна та світова спільнота вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу – та масових голодів 1921-1923 та 1946-1947 років.

 Голодомор - найжахливіша трагедія нашого народу, адже він був вчинений комуністичним тоталітарним режимом з наміром знищити всеукраїнську націю. Способом його реалізації став штучний масовий голод, який і спричинив загибель мільйонів українців. Проте, наш сильнийФото без опису духом народ не змогли знищити ні репресії, ні концтабори, ні геноциди. Ми вистояли, зберегли себе як націю, свою історію, здобули державну незалежність.

Сьогодні, секретар Катеринопільської селищної ради Наталія ЦЕХМІСТРЕНКО та заступник селищного голови Костянтин КИСІЛЬ вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні, поклавши квіти до пам'ятних знаків загиблим від голодомору на "Куликівському" та "Студінському" кладовищах селища Катеринопіль, а також хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять про невинно загиблих від голоду наших земляків. З нагоди тих трагічних подій, у дошкільних навчальних закладах пройшли тематичні виховні години пам’яті, де Фото без описудітей пригощали запашним короваєм.

Працівники КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади", краєзнавчого музею та учасники зразкового хореографічного колективу "Вербиченька″ підготували відеоролик присвячений пам'яті жертв Голодомору, який можна переглянути за посиланням:https://m.youtube.com/watch?v=z7ZMer4Kz6Y&feature=share

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора