A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2021 12:17
Кількість переглядів: 237

Фото без описуШановні волонтери Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Міжнародного дня волонтерів.

 5 грудня в більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. У Міжнародний день волонтерів слова подяки звучать на адресу тих, хто не вимагаючи винагороди, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення.

 В України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. За роки це слово стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті,  а  українська армія отримала необхідне їм для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Шляхетна справа волонтерів в усі часи була і залишиться однією із найбільш шанованих серед людей. Адже сама суть волонтерства – творити добро на благо тих, хто найбільше цього потребує.

 Дорогі волонтери! Висловлюємо Вам слова глибокої вдячності,  за Вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо Вам міцного здоров'я,щастя, благополуччя, добробуту та успіхів у всіх Ваших благородних справах!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,
виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора