A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У відділенні денного догляду дітей з інвалідністю відсвяткували День народження

Дата: 04.12.2021 13:28
Кількість переглядів: 296

 У 2003 році, саме 3 грудня, у  Міжнародний день людей з обмеженими можливостям у відділення денного догляду дітей з інвалідністю вперше прийшли діти і розпочали свою життєву історію терміном у 18 років,а це 18 років радощів і переживань, падінь і злетів, великих і маленьких перемог.  За цей час у відділенні пройшли реабілітацію більше 100 дітей, які успішно реалізували себе в житті і є його гордістю. ВІдділення має хорошу матеріальну базу завдячуючи керівництву і багатьом людям, які в цьому допомагають.

Свято проходило в родинному колі, діти підготували чудовий концерт на якому були присутні заступник Катеринопільського селищного голови  Ірина Міненко, депутат обласної ради від ВО "Черкащани" Олександр Коваленко та директор Центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради Анна Жоломко.

   Гості привітали дітей та колектив зі святом, вручили подарунки для відділення. Також, традиційно кожна дитина отримала подарунковий набір з цукерками від ТОВ "Катеринопільський елеватор"- директор Олег Боровик.Чудовий торт отримали в подарунок від родини Віталія та Ірини Олійників, смачний коровай від Віктора Приємського, святкове оформлення зала - подарунок від Галини Тараненко. Любов Бовкун передала своє вітання - набір тканини, з якого в Центрі інтелектуального та творчого розвитку"Крок назустріч" пошили дитячі комплекти постільної білизни. Приємною несподіванкою став візит працівників Центру дитячого розвитку дитини"Сонечко".Вони передали вітання від усього колективу і в подарунок принесли святковий торт,.

 Колектив та вихованці відділення щиро дякують за  увагу і турботливе ставлення, організацію чудового свята.. Звичайно хотілося запросити на свято багато гостей: друзів, батьків, спонсорів, але життя, вносить свої корективи і карантинні обмеження ніхто не відміняв, тож враховуючи обставини, свято провели тільки для дітей, які відвідують відділення щоденно, а діти, які були відсутні обов'язково отримають подарунки.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора