A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 07.12.2021 19:01
Кількість переглядів: 192

Фото без опису Вчора, 06.12.2021 року, селищний голова Володимир Коваленко провів позачергове засідання виконкому Катеринопільської селищної ради

 Перед початком засідання селищний голова від імені селищної ради та її виконавчого комітету привітав захисників і захисниць з Днем Збройних сил України та подякував всім, хто служив і служить в Українській армії, хто боронить і оберігає кордони нашої Батьківщини. Присутні в залі вшанували пам'ять полеглих земляків на Сході України, у війнах та збройних конфліктах.

 Далі члени виконкому у присутності керівників підприємств, закладів комунальної власності та структурних підрозділів селищної ради і її виконавчого комітету розглянули ряд невідкладних питань.

 Зокрема, прийнято рішення про перерозподіл видатків бюджету територіальної громади в межах загального обсягу бюджетних призначень за клопотаннями головних розпорядників коштів.

 Під час розгляду питання щодо встановлення тарифу на послугу комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради з централізованого водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення, було з’ясовано, що цей тариф не переглядався майже 2 роки. На його розмір впливає вартість електроенергії і прожиткового мінімуму, які за цей час збільшились. Застосовується цей тариф виключно до Єрківського селищного комунального спеціалізованого підприємства. В підсумку, тариф встановили в розмірі 33,60 грн з ПДВ за 1 куб.м.

 Також на засіданні виконкому було встановлено тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ "ТЕПЛОДЖЕРЕЛО". Розмір тарифу склав 2200 гривень за 1 Гкал, що значно менше за вартість тепла, яке може бути отримане від опалення природнім газом. Нагадаємо, що такі установки вже встановлені та виробляють теплову енергію в Катеринопільській багатопрофільній лікарні та деяких школах селища Катеринопіль.Фото без опису

 Крім того, члени виконкому надали дозвіл на видалення зелених насаджень за заявою мешканки громади, встановили піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування та розглянули інші питання, підготовлені службою у справах дітей селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора