A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда "Вікторія" взяла участь у відбірковому турі Чемпіонату України з футзалу (група С) серед команд дівчат молодшої вікової групи (2009-2010 р.н.).

Дата: 06.12.2021 14:34
Кількість переглядів: 155

Фото без опису З 30 листопада по 1 грудня в м.Гребінки, що на Полтавщині відбувся відбірковий тур Чемпіонату України з футзалу (група С) серед команд дівчат молодшої вікової групи (2009-2010 р.н.). В цій групі за вихід до півфіналу змагалися дівчата з нашої Катеринопільської команди "Вікторія". Наші учасниці - дівчата 2010 року, які мають невеликий досвід змагань, тому ми не змогли показати високий результат. Але й програючи ми все ж забивали м’ячі у ворота суперників. У першій грі наша команда грала з господарками змагань, командою "Надія" і програли з рахунком 5:2. Друга гра відбулася з командою "ДЮСШ М.Маміашвілі" м.Конотоп Сумської обл. з рахунком 5:1 знову на користь суперників. Другого дня команда "Вікторія" змагалась з командою "Кристал" Линовицька ОТГ Чернігівської обл. і отримала першу перемогу на цих змаганнях з рахунком 3:0. Остання гра відбулася з явним лідером групи – командою "КДЮСШ Олімп" м.Славутич Чернігівської обл. І хоч наші дівчата і забили першими і протягом перших 10 хвилин вели рівну боротьбу, але не змогли втримати темп гри противника і програли з рахунком 9:1.

 Та як би там не було, але "Вікторія" набула досвіду гри на стандартній площадці, яка більша за нашу тренувальну в 4 рази. Дівчата вдячні своїм батькам за фінансову підтримку участі в змаганнях. Команду представляли: Кузьменко Віталіна, Рибчинська Софія, Ткаченко Соломія, Баліцька Маргарита, Радзівіл Дар’я, Ткаченко Дар’я, Чеберяк Анастасія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора