A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

КАТЕРИНОПІЛЬЧАНИ -ЗОЛОТІ ПРИЗЕРИ ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ!

Дата: 14.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 237

Фото без опису 

Вчора, 12 грудня 2021року, на стадіоні « Колос» в селищі Катеринопіль відбувся зимовий турнір з міні-футболу серед юнаків 2009-2010р.н. Участниками змагань були команди ДЮСШ із Новоархангельска, Городища, Шполи, Єрок та Катеринополя. З них було сформовано дві групи, які в ході завзятої гри показали слідуючі результати. Відмітим, що із Шполи в футбольному турнірі відразу брали участь дві команди- Шпола-1 та Шпола-2.

 В першій групі перемогу здобула команда Шпола-2, зайнявши перше місце. На другому місці команда з м.Городище. На третьому місці команда з м. Новоархангельск.

 В другій групі перемогу здобула команда із селища Єрки. Друге місце в команди Катеринопільської ДЮСШ. На третьому місці команда зі Шполи.

 За п’яте-шосте місце грали команди з Новоархангельська та Шполи-2. Гра закінчилась з рахунком 0-2.

 За вихід у півфінал зустрічалися команди з Єрок і Городища, рахунок 5-2 на користь єрківчан та команди з Катеринополя і Шполи-1, рахунок 8-0 на користь катернопільчан.

 За третє-четверте місце грали команди Шпола-1 та Городище, рахунок гри 2-0.

 У фінальній грі зустрілись команди Катеринополя та Єрок, в якій перемогу здобули катернопільчани з рахунком 7-3 ! Отже, 1 місце посіла команда КАТЕРИНОПІЛЬСЬКОЇ ДЮСШ! На 2 місці команда із Єрок. Третє місце в команди Шпола-1. На 4 місці команда із Городища. Шполи-2 виборола 5 місце. Команда з Новоархангельська на 6 місці.

 Кращим гравцем визнаний Литвінов Деніс /Єрки/, кращим воротарем - Мазур Артем /Шпола-1/, кращими бомбардирами - Боянова Олександра та Лановенка Владислава з Катеринополя. Всіх їх нагородили грамотами, призами та грошовими винагородами.

 Також, всі команди отримали командні фото, призи «кращий гравець» та грошові винагороди. А команди призери отримали грамоти, медалі, кубки та грошові винагороди.

 Катеринопільська селищна рада дякує директору Катеринопільської ДЮСШ і тренеру Катеринопільськоі команди Анатолію Дубовцеву за гарно організований турнір та підготовку до змагань юних футболістів, а ТОВ «Катеринопільський Торговий Дім», ФОП Олександру Кармаліті, голові фермерського господарства «АГРО «Вікторія», депутату Черкаської обласної ради Олександру Коваленку за допомогу в проведенні футбольного турніру.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора