A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про зміни до антикорупційного законодавства

Дата: 15.12.2021 08:01
Кількість переглядів: 143

До уваги осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, із 1 січня 2022 розпочинається  кампанія декларування за 2021 рік! 

 У зв’язку з цим, а також прийнятими змінами до антикорупційного законодавства, які набули чинності 01.12.2021, в Головному управлінні повідомляють про впроваджені Національним агентством з питань запобігання корупції  оновлення, які необхідно враховувати при виконанні функцій держави або місцевого самоврядування та заповненні відповідних документів.

Отже, які зміни запровадило НАЗК:

  • Нова форма декларації: https://bit.ly/3E6RPK4.
  • Оновлений порядок подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: https://bit.ly/3lkqe0J.
  • Оновлений порядок повідомлення про відкриття валютного рахунку в банку-нерезиденті: https://bit.ly/3rqiSMW.

 Щодо декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, НАЗК не лише оновило форми, але й затвердило Порядок заповнення декларації.  Вперше у декларантів з’явилася повноцінна інструкція про те, як правильно заповнювати кожен пункт декларації.

 Окремо НАЗК наголошує, що продовжує активно готуватися до нового сезону подання щорічних декларацій. Тому зараз відбувається процес модернізації Реєстру декларацій, який має не лише змінити форму декларації, але й частково автоматизувати її заповнення.

 За необхідності отримання допомоги в заповненні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування або повідомлення про відкриття валютного рахунку в банку-нерезиденті, а також з інших питань застосування норм антикорупційного законодавства ви можете звертатись до НАЗК за телефоном контакт-центру –   +38 (044) 200 06 94 для отримання відповідних роз’яснень та консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора