A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Напередодні Дня Святого Миколая селищний голова Володимир Коваленко привітав вихованців Катеринопільського відділення денного догляду дітей з інвалідністю

Дата: 17.12.2021 15:36
Кількість переглядів: 215

  Фото без описуВеселе і по родинному тепле свято з нагоди Дня Святого Миколая відбулося сьогодні у Катеринопільському відділенні денного догляду дітей з інвалідністю.     Традиційно привітати з святом дітей та колектив прийшли Катеринопільської селищний голова Володимир Коваленко та голова ГО "Об'єднання "Черкащани" Олександр Коваленко. Гості вручили кожній дитині новорічний подарунок з цукерками. Приємною несподіванкою став візит директора Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяни Кондратенко,Фото без опису яка також привітала усіх зі святом і подарувала на відділення дидактичні та розвивальні ігри, набори для дитячої творчості та фрукти. Діти отримали  подарунки і від ТОВ "АФІТРЕЙД" (директор Анатолій Журавльов). Товариство  подбало про те, щоб кожна дитина на святі отримала іграшку ручної роботи народної майстрині Прасковья Васильева.   Вітання отримали також від директора Катеринопільського будинку культури Юлії Пономаренко, яка подарувала для відділення набір для художньої творчості. Щирі вітання отримали від директора Центру надання соціальних послуг Анни Жоломко.

  Вихованці відділення разом з вихователями натомість  порадували гостей чудовою виставою, жартами, продемонстрували свої  таланти  та  радували щирими посмішками.

Фото без описуФото без опису

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора