A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Прийдешнім Новим 2022 роком

Дата: 31.12.2021 20:17
Кількість переглядів: 236

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

    Щиро вітаємо Вас із Прийдешнім Новим роком!

  Рік, що завершується, був нелегким і сповненим викликів для нашої громади. Проте він згуртував нас, збагатив новим досвідом і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Ми входимо у новий, 2022 рік, аналізуючи та оцінюючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає, з планами на майбутнє.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений напруженою працею та різними важливими подіями. Незважаючи на всі труднощі, у Катеринопільський громаді, за минулий рік, зроблено чимало для того, щоб її мешканцям жилося ще зручніше і затишніше.Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих.

 Висловлюємо щиру подяку усім хто не стояв осторонь проблем нашої громади та брав активну участь у її розвитку, за підтримку та розуміння, за оптимізм і стійкість. Переконані, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для громади реальні та вагомі здобутки. Нехай новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.

 Також, окрема вдячність сьогодні  депутату обласної ради Олександру Коваленку,лісничому Катеринопільського лісництва Леоніду Павлову, директору ДП "Звенигородське лісове господарство" Івану Басу, працівникам Будинку дитячої та юнацької творчості, селищної ради  та всім, хто долучився до облаштування головної ялинки Катеринопільської територіальної громади та  новорічних зон на площі селища.

 Дякуємо нашим захисникам, які ні на крок не відступають і тримають кордони рідної держави.

 Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання та вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай Прийдешній 2022 рік принесе у Ваші домівки віру у диво та здійснення мрій, буде щасливим для кожного, принесе впевненість у майбутньому, мир, злагоду та спокій, виправдає Ваші добрі надії і прагнення, обдарує міцним здоров’ям, щедрою долею, любов’ю та затишком в оселях, принесе добробут і достаток Вашим сім’ям.

Веселих та щасливих Вам новорічних свят! З Прийдешнім Новим 2022 роком!!!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора