A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Катеринопільській селищній раді відбулося засідання комісії з прав дитини

Дата: 14.01.2022 08:42
Кількість переглядів: 184

 Засідання провела голова комісії Ірина Міненко, заступник селищного голови- начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я.

 На розгляд комісії були винесені питання щодо виконання обов’язків опікуна, піклувальника, батьківських обов’язків та про тимчасове влаштування дітей, які залишилися без батьківського піклування.

 За результатами розгляду питань комісія прийняла відповідні рішення. Зокрема, зобов’язали опікуна, піклувальника та батьків неповнолітніх дітей створити належні умови для проживання дітей і нести повну відповідальність за їх життя й здоров’я. Відповідно старостам Кайтанівського та Гуляйпільського старостинських округів здійснювати контроль за виконанням обов’язків опікуна, піклувальника та батьківських обов’язків у цих сім’ях. Трьох малолітніх дітей, які залишились без батьківського піклування тимчасово влаштували в сім’ю, яка планує встановити над ними опіку, піклування. Центру надання соціальних послуг селищної ради доручили здійснювати соціальний супровід сімей та забезпечити надання соціальних послуг сім’ї, до якої тимчасово влаштовано малолітніх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора