A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда "Вікторія" Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у футзалі в м. Вінниця

Дата: 17.01.2022 17:08
Кількість переглядів: 197

    У м. Вінниця в період 10-12 січня 2022 року пройшов Кубок України по футзалу серед команд дівчат 2010-2011р.н.- західний регіон.

  У змаганнях брали участь 8 команд з різних областей України. У зв`язку з епідеміологічним станом не всі заявлені команди приїхали на змагання. Представницею Черкащини на цьому турнірі була команда з Катеринопільщини –«Вікторія». Усі ігри проходили по коловій системі. В підсумку володарем Кубку стала команда ДЮСШ «Маневичі» з Волинської обл., друге місце посіли господарки змагань ФК «Вінниця», третє місце посіла команда ЖФК «Буг-Сокаль» з Львівської обл.

   В перший день змагань кожна з команд зіграла по 2 гри. Наші дівчата в першій грі зіграли з командою ДЮФК «Чорноморець» з м. Одеси і програли їм з рахунком 5:0. В другій грі юні катеринопільчанки зіграли в нічию з командою «Миколаївка-Ананьїв» з рахунком 3:0. Другий день був напруженим для всіх учасників турніру і всі команди зіграли по три гри. Наші дівчата зустрівшись з господарками площадки програли їм з рахунком 7:1. В другій грі наші дівчата поступилися команді «Буг-Сокаль» з рахунком 3:0. А в третій грі святкували перемогу над командою КДЮСШ Шаргород з Вінницької обл. з рахунком 3:2. В останній день змагань дівчата з команди «Вікторія» зіграли бойову нічию з командою КЗ Городенківська ДЮСШ з Іванофранківської обл. з рахунком 1:1. В останній грі ми поступилися володарям Кубка, команді «Маневичі» з рахунком 1:6.

    В підсумку наші дівчата показали 6 результат. За нашу команду грали: Рибчинська Софія, Баліцька Ріта, Кузьменко Віталіна (нагороджена як кращий гравець нашої команди), Ткаченко Соломія, Радзівіл Даша, Ткаченко Даша, Чеберяк Настя, Кулик Крістіна з Катеринополя та легіонер команди Швець Софія з Єрок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора