A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

Дата: 19.01.2022 08:12
Кількість переглядів: 237

Фото без опису 18.01.2022 року, селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

 В ході наради було звернено увагу керівників структурних підрозділів та старост на посилення виконавської дисципліни всіма працівниками селищної ради.

Щодо координації діяльності старост в населених пунктах громади та супроводу старостинських округів селищний голова розділив відповідальність з цих питань між своїми заступниками Костянтином Кисілем та Іриною Міненко.

 При розгляді питання щодо роботи об?єктів комунального та дорожнього господарства в зимовий період селищний голова вказав на недоліки в роботі відповідальних осіб та зобов’язав начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Максима Левчука взяти під особистий контроль посипання та прогортання доріг комунальної власності, а також звернутися з листом до відповідних обласних служб щодо належного експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд, що проходять територією громади між населеними пунктами.

 Начальнику КП «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» Петру Підгірному було вказано на недоліки в роботі та?доручено покращити стан посипання комунальних доріг і тротуарів в смт Катеринопіль.

 Про стан захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 та проведення вакцинації у населених пунктах Катеринопільської територіальної громади доповіла головний лікар КП «Катеринопільська багатопрофільна лікарня» Людмила Борецька. Станом на сьогодні з початку 2022 року по територіальній громаді зареєстровано 34 нових випадків захворювання коронавірусною інфекцією. За цей же період летальних випадків від цього захворювання не зафіксоваФото без описуно. Щеплення населення продовжується.

 Селищний голова акцентував увагу всіх присутніх на проведення обов’язкової вакцинації працівників комунальних підприємств, установ організацій, органів місцевого самоврядування та звернув увагу на те, що всіх, хто немає протипоказань до щеплень та не вакцинується буде відсторонено від роботи згідно чинного законодавства України.

 Далі, селищним головою було позитивно відмічено роботу селищної ради щодо забезпечення виконання бюджету Катеринопільської територіальної громади за 2021 рік, за допомогою якого були закриті всі минулорічні проблемні фінансові питання.

 Також, було розглянуто проходження опалювального сезону в комунальних закладах та установах. За оцінкою селищного голови він проходить більш-менш в нормальних оптимальних умовах, але не без проблем. Зокрема, у двох закладах культури, Будинку культури територіальної громади і Публічній бібліотеці, вийшли із ладу твердопаливні котли, які потребують якнайшвидшої заміни. Тому, селищний голова доручив відповідальним особам вирішити питання їх заміни у найближчі строки.Фото без опису

 В ході наради також розглянули питання щодо збору ідей для участі територіальної громади в проектах та грантових програмах у 2022 році, організацію відзначення державних свят та пам’ятних дат у січні 2022 року і про особливості чергового етапу декларування доходів посадовими особами селищної ради.

 Закінчуючи нараду, селищний голова побажав всім присутнім надалі плідної та результативної праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора