A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулася зустріч з представниками Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 20.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 209

Фото без опису 19.01.2022 року до Катеринопільської територіальної громади з дружнім візитом завітали представники Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України ( Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України ), яке є структурним підрозділом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України». Зокрема, виконавчий директор ВІТАЛІЯ ПОВІСЬМАК-ЄВМИНА, консультант з бюджетних питань ОЛЕНА КУЛИК та консультант з питань комунікацій ЛАРИСА БУЛКА.

 Вони зустрілися з селищним головою ВОЛОДИМИРОМ КОВАЛЕНКОМ, керівниками структурних підрозділів селищної ради та її виконавчих органів, під час якої ознайомили з діяльністю їхньої організації та надали конструктивні консультації щодо становлення, роботи органів місцевого самоврядування, формування бюджетів, комунального майна та у інших питаннях.

 Довідково. АМУ створена в 1992 році за ініціативи міських голів 35 українських міст і нині має статус Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування і об'єднує та представляє інтереси 969 територіальних громад. За чверть століття Асоціація зросла у найавторитетнішу в Україні недержавну організацію, що представляє позицію та захищає права місцевого самоврядування, веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора