A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася робоча зустріч щодо патронату як одного з видів зайнятості

Дата: 28.01.2022 14:16
Кількість переглядів: 179

24 січня відбулася робоча зустріч директорки Катеринопільської районної філії Черкаського ОЦЗ Тетяни Кондратенко з представниками Центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради директором Анною Жоломко та провідним психологом Оленою Лядецькою.

Мета зустрічі – співпраця у напрямку пошуку кандидатів у патронатні вихователі з числа зареєстрованих безробітних.

Присутні обговорили питання проведення інформаційно – роз'яснювальної роботи з зареєстрованими безробітними про суть та зміст патронату як одного з видів зайнятості, первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі та правила подання документів; окреслили шляхи спільної роботи для досягнення позитивних результатів.

До відома: патронатні вихователі – унікальна професія, коли особа, яка за участю членів своєї сім’ї, надає послуги з догляду, виховання й реабілітації дитини у своїй родині. Послуга патронату здійснюється на платній основі шляхом офіційного працевлаштування. Патронатний вихователь отримує грошове забезпечення у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць та соціальну допомогу на кожну влаштовану дитину у сім’ю в розмірі двох прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку на місяць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора