A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Важлива інформація для внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 22.03.2022 12:04
Кількість переглядів: 447

Фото без опису Через військову агресію росії багатьом українцям довелося покинути домівку та переміститися до безпечніших регіонів держави. Тому Уряд розширив кількість областей, жителі яких можуть отримати статус внутрішньо переміщеної особи (ВПО), а також передбачив державну підтримку для переселенців.

 Катеринопільська селищна рада просить внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з регіонів, де ведуться активні бойові дії, стати на облік для включення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб. Наразі довідку про взяття на облік ВПО можуть отримати жителі Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Київської, Житомирської, Одеської, Волинської, Дніпропетровської областей та міста Києва).

 Стати на облік та замовити довідку можна у приміщенні відділу «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради , вул.. Семена Гризла, 12 каб.№102 .

 Графік роботи : понеділок-четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00 без перерви на обід.Контактний телефон:(04742)2-26-01.

 Це необхідно, перш за все, для отримання виплат і компенсацій за затвердженою Урядом України програмою допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії.

Більше про те, як отримати послугу, дізнавайтеся на Гіді: https://cutt.ly/QSpV1dp , а про підтримку ВПО — на  Урядовому порталі: http://surl.li/bowvm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора