A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Катеринопільська багатопрофільна лікарня отримала автомобіль швидкої медичної допомоги

Дата: 24.05.2022 17:40
Кількість переглядів: 229

Фото без описуНещодавно Катеринопільська багатопрофільна лікарня отримала благодійну допомогу— автомобіль швидкої медичної допомоги та велику кількість медичних засобів від благодійників Республіки Ірландія.

Сучасний транспортний засіб обладнаний усім необхідним для надання фахової та оперативної Фото без описумедичної допомоги, покращить рівень надання медичних послуг жителям нашої громади та стане добрим помічником для медпрацівників лікарні.

Приємно усвідомлювати, що наші земляки, які проживають за кордоном, проявляють небайдужість у складний для нашої країни час та готові підтримувати медичні заклади, які як ніколи сьогодні перебувають у скрутному становищі та потребують допомоги.

Катеринопільська селищна рада та працівники багатопрофільної лікарні висловлюють щиру вдячність Асоціації українців в Республіці Ірландія, спеціальному медичному проєкту підтримки України - "Medical help Ukraine", та особисто нашій землячці, колишньому працівнику нашої лікарні Ірині Сурженко, яка наразі проживаєФото без опису у м. Дублін ( Республіка Ірландія) та працює у медичному закладі "Royal Victoria Eye and Ear Hospital" за переданий автомобіль швидкої допомоги та необхідні медичні засоби.

Також вдячні голові Звенигородської районної військової адміністрації Юрію Піковському та благодійній організації "Благодійний фонд "Майбутнє для України" за участь в оформленні документів та організацФото без описуії доставки надзвичайно важливої допомоги для лікарні нашої громади.

Особливу подяку адресуємо і батькам Ірини Сурженко – медикам нашої багатопрофільної лікарні Марії та Миколі Сурженкам за виховання доньки, яка будучи далеко від рідного Катеринополя, турбується та допомагає медичному закладу, де працювала сама та працюють сьогодні її батьки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора