A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради

Дата: 17.06.2022 07:55
Кількість переглядів: 226

      Фото без опису Відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про культуру", на підставі рішення Катеринопільської селищної ради від 25.05.2022 №21-24/VІІІ "Про організацію проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу "Публічна бібліотека  територіальної громади" Катеринопільська селищна рада 17.06.2022 оголошує конкурс на зайняття  посади директора комунального закладу "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради.

Місце знаходження комунального закладу "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради:  20501, Черкаська область, Звенигородський район, смт Катеринопіль, вул.Соборна, 46.

Дата приймання документів від кандидатів здійснюється з 08:00 години 17 червня 2022 року.

Термін формування конкурсної комісії з 20 червня 2022 року до 30 червня 2022 року. Не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу. Персональний склад конкурсної комісії буде сформовано за розпорядженням Катеринопільського селищного голови. Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначається статею 213 Закону України "Про культуру".

Умови та строки проведення конкурсу. Добір кандидатів на посаду директора комунального закладу "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради  визначається статею  215 Закону України "Про культуру".

Особи, які беруть участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, подають такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місцероботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

      два рекомендаційні листи довільної форми;

      мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адресу  селищної ради: 20501, Черкаська область, Звенигородський район, смт Катеринопіль, вул.Соборна,12, e-mail: sr.kater.ck@ukr.net.

Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Відповідно до п.9 ст.215 Закону України "Про культуру" для публічної презентації кандидати мають підготувати проекти програм розвитку КЗ "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради  на один і п’ять років, у яких повинно бути чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом на посаду, для вирішення проблем закладу, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської діяльності закладу та підвищення ефективності його роботи.

      Засідання конкурсної комісії відбудеться 27 липня 2022 року в приміщенні Катеринопільської селищної ради за адресою: 20501, Черкаська область, Звенигородський район, смт Катеринопіль, вул.Соборна,12.

 

Вимоги до кандидатів конкурсу:

Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника  комунального закладу культури особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

       є близькою особою або членом сім’ї керівника органу управління.

 

Довідки за телефоном: 2 24 39

                                                                    

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора