A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2022 10:18
Кількість переглядів: 178

Фото без описуШановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

  28 червня ми відзначаємо велике державне свято – 26 - ту річницю Конституції України. Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України. 
  Сьогодні Україна знову змушена доводити своє право бути самостійною, відстоювати права й свободи у кривавій та підступній війні з агресором. Ми змушені власною кров'ю окреслювати державні кордони та власними життями утримувати територіальну цілісність. Але ми є незламний народ незламної країни і віримо у перемогу та знаємо, що станемо вільними від окупантів, бо нам є за що пишатися нашою країною. І ми продовжимо боротися за нашу суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу.
 У цей день ми вкотре дякуємо всім, хто наближає нашу перемогу задля утвердження тих основних конституційних засад суверенної, демократичної та правової Держави.
 Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту і затишку в родинах, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави - народовладдя, гуманізму та законності.
 Ми – сильні! Ми -вільні! Ми переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!

  Зі святом! З Днем Конституції України!

З повагою,
Селищний голова  Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора