A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді презентували всеукраїнський конкурс соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!"

Дата: 16.08.2022 09:50
Кількість переглядів: 331

Фахівець з соціальних проектів БФ "МХП-Громаді" Ірина Петренко презентувала грантовий конкурс соціальних ініціатив в умовах війни «Час діяти, Україно!» для активних старост старостинських округів, представників комунальних закладів освіти, охорони здоров'я та культури Катеринопільської територіальної громади.

Також під час презентації для учасників заходу експертка з розвитку громад, директорка установи « Черкаська агенція регіонального розвитку» Любов Ропало провела навчальний тренінг по написанню проектів. В ході якого присутні ознайомились з умовами і деталями грантового конкурсу соціальних ініціатив та спробували попрактикуватись в командній роботі над формулюванням проблем, мети, завдань і плану дій у відповідності до запропонованих тренеркою тем проектів. Також учасники тренінгу мали змогу ознайомитись з презентацією генерації проектних ідей, їх реалізації та пошуку ресурсів для своїх проектів.

Навчальний тренінг пройшов цікаво, а результативність його проведення побачимо по написанню та поданню проектів не лише на цей конкурс.

Дякуємо Ірині Петренко та Любов Ропало за змістовну презентацію грантового проекту та навчальний тренінг! А всім учасникам тренінгу бажаємо гарних ідей, командної роботи в написанні проектів та обов'язково перемоги в грантовому конкурсі "Час діяти, Украіно!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора