A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Катеринополі відбувся товариський турнір по міні-футболу

Дата: 21.11.2022 15:42
Кількість переглядів: 125

20 листопада в Катеринополі відбувся товариський турнір по міні-футболу, в якому участь взяли команди сіл Пальчика і Гончарихи та дві команди з Катеринопільської ДЮСШ: хлопці 209-2011р.н. та «Вікторія» (дівчата).

По положенню всі команди грали між собою. Показавши відмінну гру та філіграмну техніку, переможцями стала хлопчача команда Катеринопільської ДЮСШ, яка виграла всі три матчі. За кращою різницею м’ячів при однаковій кількості очок друге місце в турнірі завоювала дівчача команда «Вікторія» теж з Катеринопільської ДЮСШ, яка ні в чому не поступалась іншим командам, а навпаки - переважала в техніці володіння м’ячем та тактиці гри. Тренером цієі команди є Анатолій Льошенко.

Бронзовими призерами турніру стала команда с. Пальчик, яка від турніру до турніру значно добавляє в якості гри.

Четверте місце дісталось команді с. Гончариха, яка також прогресує в командній грі та програла переможцям лише з різницею в один м’яч.

Переможці турніру виступали в такому складі: Янковий Назар, Кисельов Дмитро, Поліщук Юрій, Цехмістренко Марк, Храновський Богдан, Боязов Олександр, Салата Олександр. Тренер команди Анатолій Дубовцев.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора