A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося четверте засідання 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання

Дата: 30.11.2022 08:55
Кількість переглядів: 89

Фото без опису   Нещодавно селищний голова Володимир Коваленко провів пленарне засідання 22 сесії селищної ради. Розпочали роботу із вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих воїнів-земляків і всіх захисників України в російсько-українській війні та співгромадян з числа мирного населення, що загинули від військової агресії з боку рф.
Відповідно до порядку денного розгляд питань розпочали зі звіту про виконання бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року. За звітними даними загальний обсяг надходжень бюджету громади склав 98 618,1 тис грн, що становить 101,3 відсотка затверджених розписом планових показників, з них: надходження загального фонду становлять 64 774,3 тис грн при плані 63 4900,3 тис грн, або 102,0 відсотка, спеціального фонду - 1093,4 тис грн при плані 1 073,0 тис грн, або 101,9 відсотка та міжбюджетні трансферти загального фонду - 32 750,4 тис грн при плані 32 783,2 тис грн, або 99,9 відсотка. Відповідно видатки загального фонду бюджету територіальної громади за цей період виконані в сумі – 85 848,2 тис грн, що становить - 84,3 відсотка до уточнених призначень відповідного періоду та 68,4 відсотка до річного плану бюджетних призначень з урахуванням змін. Видатки спеціального фонду бюджету склали – 1 512,1 тис грн.
Звіт про виконання бюджету депутати взяли до відома та перейшли до розгляду питання про хід виконання основних заходів Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 -2024 роки за 9 місяців 2022 року. Протягом звітного періоду забезпечено фінансування захищених статтей витрат бюджетних установ та комунальних закладів, виконання соціальних програм територіальної громади, недопущено заборгованість з оплати за спожиті енергоносії та комунальні послуги. За цей період було заплановано реалізувати 32 заходи, спрямованих на соціально – економічний розвиток територій. Про те, і враховуючи також обмеження, які встановлені щодо проплати платежів казначейською службою України в особливий період, вдалося забезпечити реалізацію лише 20-ти першочергових заходів, необхідних для функціонування територіальної громади в умовах воєнного стану. На виконання Програми спрямовано 6081,2 тис грн за рахунок всіх джерел фінансування, з них кошти місцевого бюджету використано в сумі 1715,6 тис.грн.
Фото без описуДалі було внесено зміни до ряду цільових програм селищної ради. Зокрема, до Програми підтримки у 2022 році внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у зв’язку із введенням воєнного стану, збільшивши видатки на облаштування місць тимчасового їх перебування. Відповідні зміни були внесені й Комплексної Програми "Турбота" на 2021-2025 роки.
За клопотанням начальника Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області внесли зміни до Програми профілактики злочинності в Катеринопільській територіальній громаді Звенигородського району на 2021-2025 роки, за листом комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" внесли зміни до Програми розвитку та підтримки цього медичного закладу на 2022 рік та за лист комунального некомерційного підприємства "Обласний центр екстренної медичної допомоги та медичних катастроф Черкаської обласної ради" внесено зміни до Програми підтримки Катеринопільської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги Звенигородської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги на 2022 рік, виділивши кошти для забезпечення фінансування нагальних та невідкладних питань.
Також було затверджено нову Програму забезпечення функціонування місцевого відділу Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в умовах відбиття військової агресії з боку РФ на 2022-2023 роки.
Фото без описуТакож із врахуванням прийнятої програми та внесених змін до діючих цільових програм селищної ради було внесено відповідні зміни до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 рік.
Враховуючи зміну назв комунальних закладів освіти, внесено відповідні зміни до проєктів рішень селищної ради щодо навчальних закладів, по яких тривають громадські обговорення.
Відповідно до чинного законодавства України було розглянуто та затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів та план-графіку проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів на 2023 рік.Фото без опису
При розгляді земельних питань за клопотанням громадян, підприємців та сільськогосподарських господарств було надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та внесення змін до рішень селищної ради та діючих договорів оренди в питанні збільшення розміру ставки орендної плати до 12 відсотків.
Також на цьому пленарному засіданні було прийнято заяву Катеринопільської селищної ради про засудження збройної агресії російської федерації як держави-терориста проти України та вчинення нею геноциду Українського народу, текст якої розміщено на офіційному веб-сайті за посиланням https://katerynopil-miskrada.gov.ua/news/1669409388/ та на сторінці Катеринопільської територіальної громади в соціальній мережі Фейсбук
Після розгляду всіх питань повістки денної селищний голова закрив 22 сесію Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора