A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2022 09:26
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Шановні волонтери та жителі Катеринопільської територіальної громади!

5 грудня в Україні відзначається Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Від часу початку бойових дій на сході нашої держави цей день став особливим для нас, адже у населених пунктах громади ще з 2014 року був розгорнутий волонтерський рух.

Вже з початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, до допомоги Збройним Силам України та людям, які постраждали внаслідок збройної агресії, долучилися тисячі жителів територіальної громади.

Волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професій і соціального статусу в єдиному бажанні допомагати тим, хто цього потребує. Саме в цей час був створений Центр волонтерства Катеринопільщини та організовано його активну роботу. Одним з найважливіших завдань Центру було і залишається першочергове надання допомоги захисникам України, загонам територіальної оборони та внутрішньо переміщеним особам з тимчасово окупованої території України, районів проведення воєнних (бойових) дій.

Завдяки нашим волонтерам було об’єднано малий та середній бізнес, сільгосптоваровиробників та мешканців громади для оперативної організації відправлення гуманітарних вантажів військовослужбовцям та жителям регіонів, які найбільше цього потребують. Також, постійно надається необхідна допомога внутрішньо переміщеним особам, формуються відправлення гуманітарних вантажів на деокуповані території, організовується збір потреб для військових на передові позиції країни та доставка необхідних речей (продуктів харчування, засобів гігієни), збір коштів та придбання автомобілів, квадрокоптерів, тепловізорів та інших предметів для потреб військовослужбовців, проводиться пошиття військової форми і термобілизни, плитоносок та інших речей.

Приємно, що сьогодні волонтери та майже кожен житель Катеринопільської громади згуртувалися, знайшли сили і невтомно працюють задля вільної і незалежної України.

Тож, сьогодні, від щирого серця висловлюємо вам глибоку вдячність, за вашу активну життєву позицію, за відданість та патріотизм, за те, що вносите свою частку у майбутню Велику Перемогу українського народу. Ми вдячні кожному жителю громади, хто долучився разово чи постійно долучається до нашої спільної справи допомоги і підтримки військових підрозділів Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб та жителів деокупованих територій.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій, благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок повертається сторицею, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо всієї України.

Зі святом!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Україна ПЕРЕМОЖЕ!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора