A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників статистики

Дата: 05.12.2022 10:31
Кількість переглядів: 87

Фото без описуШановні ветерани та працівники органів державної статистики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників статистики!

На вашу службу покладено надзвичайну важливу та відповідальну місію - збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві, і не тільки збирати, але й правильно, точно узагальнювати. Ви є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри й показники, відстежує, аналізує та прогнозує головні явища й тенденції в нашому житті, адже статистика є складовою національного інформаційного простору, об’єктивно та цілісно відображає загальні тенденції соціально-економічного розвитку країни.

Завдяки вашій сумлінній та злагодженій праці формується інформаційна база для забезпечення потреб району, області, держави в цілому. Статистика дозволяє окреслювати найближчі перспективи розвитку будь-якої галузі господарства або сфери суспільного життя та вибудовувати плани на майбутнє.

Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, добросовісне виконання професійного обов'язку. Нехай запорукою вашої успішної роботи буде високий професіоналізм, відданість справі та відповідальне ставлення до неї.

Зичимо всім вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, творчої наснаги та подальших трудових звершень на благо українського народу.

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора