A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2023 10:00
Кількість переглядів: 78

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

Щиро вітаємо Вас з одним із найважливіших національних свят нашої держави – Днем Соборності України!

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу, як свято національної єдності.

Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської держави. Це свято нагадує нам, що Україна - єдиний народ.

Як у ті непрості часи, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики. Територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої держави сьогодні відстоює увесь український народ, нерідко, на жаль, – ціною власного життя.

Віримо, що наші мужні воїни, які захищають рідну землю від російського агресора, не дадуть окупантам зламати дух українського народу, ми вистоїмо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Бажаємо усім Вам, в першу чергу, миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай Ваші прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності українського народу.

Сердечно зичимо усім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

В єдності – наша сила! Соборність – мета Перемоги! Слава Україні та українському народу!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора