A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Гурт «Крутий заміс» виступив у Катеринополі із благодійним концертом

Дата: 22.01.2023 13:02
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках благодійного туру «Співаємо заради Перемоги», що проходить за підтримки директора ТОВ НВФ «Урожай МХП» Олександра Воскобойніка та Благодійного фонду «МХП - Громаді», керівник Тетяна Волочай, гурт «Крутий заміс» на сцені Катеринопільського Будинку культури дарував свої захоплюючі музичні твори глядачам. А спільною метою цього виступу став збір коштів для наших захисників - військових ЗСУ, що боронять нашу країну від російських окупантів.

В дружній, захоплюючій та дуже сильно емоційній атмосфері, що панувала під час виступу гурту, організаторам заходу вдалося зібрати 61909 грн благодійних коштів! Представник гурту «Крутий заміс», голова ГО «Патріоти рідного краю» Юрій Романча передав зібрані благодійні кошти під час концерту місцевим волонтерам волонтерського центру «Від серця до серця» для придбання павербанків для наших земляків - військових ЗСУ.

Щиро дякуємо Юрію Романчі, учасникам гурту «Крутий заміс», директору ТОВ НВФ «Урожай МХП» Олександру Воскобойніку та директорці Благодійного фонду «МХП - Громаді» Тетяні Волочай за позитивні емоції та патріотичний дух, отримані під час концерту та за вагому підтримку в зборі коштів для потреб наших військових!

P.S. Нагадаємо, що в Катеринополі це не перший благодійний концерт, що проходить в рамках туру «Співаємо заради перемоги».

Осінню минулого року з такою ж самою метою виступав у нас український рок-гурт «Kozak System».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора