A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

«Якщо працює економіка – значить є належна підтримка армії», – Ігор Табурець

Дата: 24.03.2023 14:33
Кількість переглядів: 65

https://www.youtube.com/watch?v=5puNOCSlS9k&t=3s  Одне із провідних у харчовій промисловості, знане якістю своєї продукції в Україні та за її межами.  Із виробничим процесом на підприємстві «Еконія» ознайомився начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець під час робочого візиту на Золотоніщину.

Компанія спеціалізується на виробництві питної води та дитячого харчування. З початку повномасштабної війни тут не скоротили жодного працівника. Натомість стабільно виплачують зарплати і сплачують податки. Попри виклики сьогодення, ставлять нові цілі та планують розвиток. 

Фото без опису Фото без опису– Пряма комунікація між владою і підприємцями важлива в усі часи, особливо під час війни, – відзначив очільник області. – Цілком погоджуюсь із власницею компанії Іриною Варагаш. Бо лише спільно ми зможемо здолати всі випробування і вибудовувати сприятливе бізнес-середовище в області.

Як розповіли на підприємстві, воно має історію своєї «війни». Свого часу тут було три спроби рейдерства, починаючи із 2010 року. Але спільними зусиллями їх відбито – компанія і далі успішно працює.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису–  Війна – час сміливців як на передовій, так і на економічному фронті, – наголосив очільник Черкащини. – Якщо працює економіка – значить є належна підтримка нашої армії. Тому цим питанням приділяю особливу увагу в роботі ОВА. Від перемог на економічному фронті – до головної перемоги нашої України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора