A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

З неділі в області прогнозують дощі з грозами

Дата: 08.06.2023 17:02
Кількість переглядів: 45

   Минає третина червня, проте, на жаль, атмосфера над Черкащиною скупа на дощі. Ще у п’ятницю та суботу на Черкащині домінуватиме антициклональний характер погоди – малохмарно та сухо. Високе червневе сонце дуже добре прогріватиме повітря і денна температура сягатиме 24-29º, вночі 12-17º. Про це інформує начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

У неділю посилиться вплив Чорноморського циклону. Падіння атмосферного тиску та розпечене напередодні повітря провокуватиме нестійкість в атмосфері, що призведе до швидкого розвитку потужних купчасто-дощових хмар, з грозовими дощами та шквалами. Тому у неділю очікується зміна погоди.

Вночі місцями, вдень повсюди короткочасний дощ (місцями грози, вдень в окремих районах град). Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 12-17º, вдень 18-23º.

За модельними оцінками, початок нового робочого тижня теж обіцяє бути з грозовими дощами. При цьому, температурний фон знизиться на 2-3º. Вночі прогнозуємо 9-14º, вдень 18-23º.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора