A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

УВАГА❗️ Селищний голова Володимир Коваленко звертається до всіх мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням зібрати гуманітарну допомогу постраждалим із зони підтоплення Херсонщини через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Дата: 09.06.2023 14:34
Кількість переглядів: 128

Фото без опису   Селищний голова Володимир Коваленко звертається до всіх мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням зібрати гуманітарну допомогу постраждалим із зони підтоплення Херсонщини через підрив росіянами Каховської ГЕС.
Потреба:
бутильована вода;
продукти харчування довготривалого зберігання (крупи, макарони, продукти швидкого харчування, консерви, печиво, солодощі, чай, кава і т.д.);
засоби гігієни;
одноразовий посуд;
ліки (не рецептурні);
корм для тварин.
Збір допомоги від сьогодні, 09.06 по 12.06.2023 в приміщенні Катеринопільської селищної ради (І поверх) або за можливості відразу її доставляти до пункту формування гуманітарного вантажу - на господарчий двір ФГ "Агро-Вікторія", що знаходиться по вулиці Дружби смт Катеринопіль.
Прохання - максимально всім долучитися до збору! Давайте разом допоможемо нашим співгромадянам, що опинилися у великій біді!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора