A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів селища Катеринополя

З 20.06.2022 року  буде відновлено рух автобусу по селищу Катеринопіль    в понеділок та середу*  (продовжено графік руху автобусу  Катеринопіль- Ямпіль) згідно розкладу  руху, що додається.

08:33 17.06.2022

Що таке «підходяща робота» під час воєнного стану

Термін «підходяща робота» визначений чинним трудовим законодавством. З 24 лютого, на час дії воєнного стану в Україні, для безробітних, які перебувають у статусі понад 30 днів, а також для тих, хто не має спеціальності і вперше працевлаштовується, підходящою є робота, яка не потребує кваліфікації та професійної підготовки.

16:04 15.06.2022

Усі громадяни, яким пошкодили чи зруйнували житло, отримуватимуть цифровий документ, що підтверджує збитки

Уряд затвердив єдину та уніфіковану форму, що фіксуватиме збитки, завдані житлу українців російськими військами. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

16:03 15.06.2022

Відбудеться чергове засідання виконавчого комітету

 Відповідно до пункту 2 рішення виконавчого комітету селищної ради від 21.01.2022 №12 "Про план роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на І півріччя 2022 року" (зі змінами), 17 червня 2022 року о 09:00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради.

11:21 15.06.2022

Перемога в нашій крові: черкащани корисною справою долучилися до відзначення Дня донора

Військові та правоохоронці Черкащини взяли участь в акції «Кров для побратима». Втім не лише у Всесвітній день донора, а й щодня кожен може долучитися до життєрятівної справи.  Закликав обирати донорство начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

15:31 14.06.2022

У держлісгоспах Черкащини висіяли 16 гектарів лісових розсадників

Лісівники Черкащини вже зараз активно працюють над вирощуванням високоякісного посадкового матеріалу для майбутньої лісокультурної кампанії. Відтак в лісових розсадниках та теплицях зростають та отримують постійний лісівничий догляд мільйони тендітних сіянців деревних та чагарникових порід. Загалом у держлісгоспах області налічується 47 лісових розсадників, загальна площа посівів – понад 16 га.

12:05 14.06.2022

Відбулось п'яте пленарне засідання позачергової 21 сесії селищної ради

 10 червня 2022 року в залі засідань Катеринопільської селищної ради, під головуванням селищного голови Володимира Коваленка, відбулося п’яте пленарне засідання позачергової  21 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.      На початку засідання депутати селищної ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять за загиблими воїнами-земляками, військовослужбовцями ЗСУ та співгромадянами внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.       Найважливішим питанням порядку денного, яке мали розглянути депутати, стало  питання надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади транспортного засобу.        В ході засідання, головний лікар  КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" Людмила Борецька, повідомила, що у зв’язку з тим, що  два автомобілі швидкої медичної допомоги нашої лікарні були передані на передову військовим Збройних сил України, за сприяння місцевої влади, та завдяки тісній співпраці з обласною радою, лікарня отримає  транспортний засіб від Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради.           Депутати одноголосно надали  згоду на прийняття транспортного засобу  із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області з балансу КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради"  у комунальну власність Катеринопільської селищної територіальної громади на баланс КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня"         Також на засіданні були  розглянуті й інші питання, які потребували   невідкладного вирішення, зокрема й у сфері земельних відносин.         Завершуючи засідання сесії селищний голова Володимир Коваленко подякував  за злагоджену роботу депутатам та закрив пленарне засідання 21 сесії селищної ради

17:57 13.06.2022

В області прогнозують зниження температур

Минулий тиждень відзначився незвичайним для червня теплом. У вихідні максимальна температура досягла найвищих значень +32º. Погода цього тижня дозволить перепочити від спеки, над рідною Черкащиною вже відбувається зміна повітряних мас, відзначає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

15:42 13.06.2022

В області cплатили 69,1 млн гривень рентної плати

Платники податків Черкащини за січень-травень 2022 року до бюджетів всіх рівнів Черкаської області сплатили 69,1 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами. Про це інформують в ГУ ДПС області.

15:39 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора