A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

У Катеринопільській територіальній громаді  проведено атестацію педагогічних працівників різних категорій.

У Катеринопільській територіальній громаді проведено атестацію педагогічних працівників різних категорій.

Відповідно до ст.50 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про дошкільну освіту», п.1 ст.48 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.25 Закону України « Про позашкільну освіту», п.7, п.8 розділу ІІ Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства   освіти   і  науки України від 09.09.2022 №805, керуючись пунктом  3.4.  Положення про відділ освіти, молоді та спорту  Катеринопільської селищної ради, затвердженого рішенням Катеринопільської селищної ради від 25.06.2021 року №9-5/VIII та з метою активізації творчої діяльності, стимулювання неперервної фахової та загальної освіти педагогічних працівників, цілеспрямованого підвищення престижу й авторитету, персональної відповідальності за результатами навчання і виховання  дітей та молоді, забезпечення ефективності  освітнього  процесу у Катеринопільській територіальній громаді  проведено атестацію педагогічних працівників різних категорій.

15:52 10.04.2024

До уваги жителів та гостей Катеринопільської територіальної громади!

До уваги жителів та гостей Катеринопільської територіальної громади!

На сьогодні в нашій громаді налічується 7 об'єктів природно-заповідного фонду, створених у різні роки. Наймолодшим з них є оголошений рішенням Черкаської обласної ради від 02.12.2022 № 15-34/VIII "Про території та об'єкти природно-заповідного фонду області" ботанічний заказник місцевого значення "Дзендзіри" площею 18,6 га, розміщений між селищем Катеринопіль та селом Шостакове Катеринопільської селищної територіальної громади, у заплаві річки Гнилий Тікич, на якій поширені угрупування рослин, що охороняються на міжнародному рівні, зокрема популяція Рябчика шахового (FritillariameleagrisL) – рідкісного виду рослин, занесеного до Червоної книги України.

15:13 10.04.2024

До відома жителів  Катеринопільської територіальної громади!

До відома жителів Катеринопільської територіальної громади!

Адміністрація комунального підприємства “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” селищної ради попереджає громадян, фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб Катеринопільської територіальної громади про обов'язковість та необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.

10:51 10.04.2024

Катеринопільська селищна рада та КЕКЦ створюють заповідні об,єкти для охорони червонокнижного рябчика

Катеринопільська селищна рада та КЕКЦ створюють заповідні об,єкти для охорони червонокнижного рябчика

   Катеринопільська селищна рада разом з Київським еколого-культурним центром ( КЕКЦ) створює в межах катеринопільської громади на річці Гнилий Тікич три ботанічні пам, ятки природи «Бродецький рябчик», «Катеринопільське диво» та « Чарівні луки» загальною площею 50 га для охорони рослини, що занесена до Червоної книги України- рябчика шахового. Катеринопільська селищна рада погодила створення ціх заповідних об,єктів ще в жовтні 2023 р. Зараз матеріали на заповідання знаходяться в Управлінні екології Черкаської ОДА та готуються на засідання сесії Черкаської обласної ради. Це буде найбільша в Україні популяция рябчика, яка взята під охорону. Крім того громада збирається відкрити тут екскурсійний маршрут для « зеленого» туризму, як це з успіхом зроблено в Долині нарциссів Карпатського заповідника. На фото Катеринопільській селищний голова Володимир Коваленко знайшов перший рябчик в цьому році Катеринопільські рябчики Рішення Катеринопільської селищної ради по створенню заповідних об,єктів для охорони рябчиків

10:35 09.04.2024

У Звенигородці пройшла відверта дискусія між головами ОТГ, керівниками місцевих пожежних формувань та фахівцями ДСНС

У Звенигородці пройшла відверта дискусія між головами ОТГ, керівниками місцевих пожежних формувань та фахівцями ДСНС

  Серед тем, які обговорювались були питання вдосконалення організації соціального, фінансового та матеріально-технічного забезпечення добровольчих формувань територіальних громад. Вивчення досвіду створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони. Значну увагу учасники зібрання приділили проблемним питанням організації взаємодії між підрозділами ДСНС, МПО та ДПО, навчання та страхування добровольців. Із зацікавленістю представники громад оглянули сучасну техніку та обладнання, які є на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, а також стали свідками відпрацювання рятувальниками кількох вправ з тактичного розгортання та дій на місці надзвичайної події. Приємною подією стала зустріч учасників заходу із місцевою командою дружин юних рятувальників-пожежних, які розповіли про свою діяльність в напрямку профілактичної роботи та перспективи розвитку свого руху в районі.

18:42 08.04.2024

До уваги власників пасік, розміщених у межах населених пунктів Катеринопільської територіальної громади!

До уваги власників пасік, розміщених у межах населених пунктів Катеринопільської територіальної громади!

   Відповідно до Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві", регіональний виробничий підрозділ Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай" повідомляє про обробіток посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів у період: з 10 по 14 квітня 2024 року на земельній ділянці площею 260 га, яка межує з населеними пунктами: селище Катеринопіль, с. Бродецьке, с. Пальчик, с. Розсохуватка. Обробіток буде проводитись посівів озимого ріпаку із застосуванням: • препарату Інсектицид ОКТАН ТУРБА концентрат суспензії • клас токсичності, класифікація ВООЗ – 2 • прикордонно-захисна зона для бджіл не менше 3-4 км • обмеження льоту для бджіл 2-3 доби • Метод обробки – наземний в нічний час • препарату Фунгіцид ТІЛМОР 240 ЕС концентрат суспензії • клас токсичності, класифікація ВООЗ – 2 • прикордонно-захисна зона для бджіл не менше 3-4 км • обмеження льоту для бджіл 2-3 доби • Метод обробки – наземний в нічний час Відповідальна особа за обробіток ‒ Гавриш С.В., Контактний номер телефону: 096-772-27-49. Виробничий підрозділ звертає увагу власників пасік, які розташовані в межах територіальної громади, про небезпеку для бджіл у вказаний вище період та необхідність вивезення пасік у безпечне місце.

10:40 08.04.2024

У Вербовецькому старостинському окрузі тривають роботи з благоустрою

У Вербовецькому старостинському окрузі тривають роботи з благоустрою

З настанням тепла, мешканці Вербовецького старостинського округу активно та згуртовано наводять  лад біля своїх садиб, прибудинкових територій,  нежилих зарослих будинків,  а також на орендованих земельних ділянках. Разом з тим вирізають  парослі кущів на вулицях, проводять побілку дерев і облагороджують клумби. 

15:05 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора