A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Семен Гризло - визначна постать в історії України

3 березня 1921 біля с. Новоселиця Звенигородського повіту, потрапивши в оточення, внаслідок проведення підрозділами Червоної армії каральної операції загинув Звенигородський кошовий Вільного козацтва Семен Гризло. Похований у Звенигородці на старому кладовищі.

10:39 03.03.2024

Держкомтелерадіо розпочав прийом творів на здобуття премії імені Івана Франка

   З 1 березня до 1 травня Держкомтелерадіо проводить прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Про це інформують у Держкомтелерадіо.

14:38 01.03.2024

В Україні стартувала посівна ярих культур

   Аграрії чотирьох областей – Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської розпочали посівну ярих зернових та зернобобових. Сіють пшеницю, ячмінь і горох.

10:17 01.03.2024

Відбулась нарада з питань проектної діяльності

   Сьогодні у малій сесійній залі селищної ради відбулась нарада з питань проектної діяльності під головуванням заступника селищного голови Ірини Міненко, за участю голови ГО “Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади” Миколи Поліщука, голови районної Спілки ветеранів Афганістану Ігоря Качуровського, представників Центру надання соціальних послуг, Публічної бібліотеки територіальної громади, Катеринопільського відділу Звенигородської філії обласного центру зайнятості та працівників селищної ради. В ході наради присутні обговорили питання щодо можливої участі ветеранської організації територіальної громади у конкурсі "Тримаймо стрій", який оголошений Міжнародним фондом "Відродження" за фінансової підтримки ЄС у межах проєкту "Європейське Відродження України: ініціатива громадянського суспільства для стійкості та відновлення". Цей конкурс орієнтований на підтримку ветеранських організацій та має на меті допомогти ветеранським організаціям покращити ефективність підтримки ветеранів та ветеранок, сприяти розбудові соціальної згуртованості, реінтеграції та самоорганізації.

18:11 29.02.2024

Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги

   Сьогодні, заступник селищного голови – начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров`я селищної ради Ірина Міненко, провела засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок бюджету Катеринопільської територіальної громади. Під час засідання, члени комісії розглянули 6 заяв громадян, які потребували надання допомоги на дороговартісне лікування та 1 заяву про надання допомоги родині, що опинилися в складних життєвих обставинах. За результатами розгляду заяв, прийнято рішення щодо надання грошової допомоги всім заявникам.

17:15 29.02.2024

Україна підтримуватиме всі ініціативи, які посилюватимуть її спроможність боротися з агресором – Президент

   Україна вітатиме ініціативи світових лідерів, спрямовані на посилення українського війська на полі бою та стійкості країни в боротьбі з агресором – Росією. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами саміту «Україна – Південно-Східна Європа» в Тирані.

12:11 29.02.2024

Європарламент погодив створення фонду допомоги Україні у розмірі 50 млрд євро

   Європейський парламент ухвалив рішення створити фонд допомоги обсягом 50 мільярдів євро для підтримки України протягом 2024-2027 років. Про це повідомляє пресслужба Європейського парламенту.

16:12 28.02.2024

Відбулась робоча нарада з важливих питань життєдіяльності Катеринопільської територіальної громади

Сьогодні у селищній раді відбулася робоча нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, під час якої обговорили важливі питання життєдіяльності Катеринопільської територіальної громади.

16:27 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора