A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги власників пасік, розміщених у межах населених пунктів Катеринопільської територіальної громади!

Відповідно до Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві", регіональний виробничий підрозділ Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай" повідомляє про обробіток посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів у період:

16:25:08 28.06.2023

До уваги пасічників Катеринопільської територіальної громади

   Відповідно до Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві" повідомляємо, що виробничим підрозділом Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай" буде проведено обробку посівів соняшника із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на земельній ділянці в межах Катеринопільської ОТГ, с.Гуляйполе площею 85 га, яка межує з населеним  пунктом с.Шостакове.

17:17:44 19.06.2023

УВАГА❗️ Селищний голова Володимир Коваленко звертається до всіх мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням зібрати гуманітарну допомогу постраждалим із зони підтоплення Херсонщини через підрив росіянами Каховської ГЕС.

   Селищний голова Володимир Коваленко звертається до всіх мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням зібрати гуманітарну допомогу постраждалим із зони підтоплення Херсонщини через підрив росіянами Каховської ГЕС. Потреба: бутильована вода; продукти харчування довготривалого зберігання (крупи, макарони, продукти швидкого харчування, консерви, печиво, солодощі, чай, кава і т.д.); засоби гігієни; одноразовий посуд; ліки (не рецептурні); корм для тварин. Збір допомоги від сьогодні, 09.06 по 12.06.2023 в приміщенні Катеринопільської селищної ради (І поверх) або за можливості відразу її доставляти до пункту формування гуманітарного вантажу - на господарчий двір ФГ "Агро-Вікторія", що знаходиться по вулиці Дружби смт Катеринопіль. Прохання - максимально всім долучитися до збору! Давайте разом допоможемо нашим співгромадянам, що опинилися у великій біді!

14:34:21 09.06.2023

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради та жителів Катеринопільської територіальної громади

    15 червня 2023 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської селищної ради, відбудеться 31 позачергова сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

10:40:51 09.06.2023

До уваги суб’єктів господарювання!

    Нагадуємо про те, що на території Черкаської області запроваджено комендантську годину з 00:00 до 04:00. З метою недопущення порушень комендантської години жителями громади, рекомендуємо часове обмеження діяльності суб’єктів господарської діяльності у сфері торгівлі та розважальних закладів, визначивши граничний час роботи - 23:00 год.

12:48:07 08.06.2023

Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

    У зв’язку із руйнуванням Каховської ГЕС до нашої територіальної громади прибувають вимушені переселенці з міст, сіл, селищ, які проживали в зоні підтоплення та шукають прихисток. Наш обов’язок - допомогти їм у цей непростий час для нашої держави. Тому, вчергове звертаємось до вас з великим проханням при можливості прихистити в себе вимушених переселенців. Якщо Ви маєте таку можливість, телефонуйте за номером телефону 0987887578 Марина Красніцька.

11:14:25 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора