A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Соціальний захист та зайнятість населення

Електронний кабінет шукача роботи

Електронний кабінет шукача роботи – це електронний сервіс для отримання послуг служби зайнятості та необхідної інформації без відвідування центрів зайнятості, що дозволяє підвищити якість обслуговування шукачів роботи, роботодавців та удосконалити комунікації між учасниками ринкупраці.Створити кабінет можна на сайті Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua. Зареєструвавшись користувач має можливість  ознайомитись з  актуальними вакансіями, створити резюме, отримати в інтерактивному форматі відповіді на найпоширеніші запитання,  ознайомитись з інформацією щодо започаткування власної справи, про тимчасову зайнятість та  дізнатися про можливість професійного навчання.

11:29:24 16.06.2023

Як отримати ваучер на навчання та здобути нові навички?

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

12:09:40 18.05.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

15:13:20 23.03.2023

Дотримання безпеки праці під час проведення осінньо –польових робіт

Успішне проведення осінньо - польових робіт – це завжди важливий екзамен не тільки для керівників селянських підприємств і трудівників села, а й для усіх відповідальних за охорону праці й техніку безпеки у сільськогосподарському виробництві. Адже ці роботи, крім належного організаційного рівня, повинні виконуватися також достатньо безпечно, тобто без ризику для здоров’я і життя працівників.       Статистика виробничого травматизму в АПК показує, що найбільше нещасних випадків стається на механізованих процесах у рослинництві, для яких характерна велика кількість небезпечних та шкідливих виробничих факторів, що є постійним джерелом небезпеки для працівників сільськогосподарського виробництва. Велика кількість небезпек, поєднаних з відсутністю належного нагляду за дотриманням вимог безпеки праці під час експлуатації мобільних сільськогосподарських машин на високоінтенсивних механізованих процесах та незадовільним станом засобів безпеки на техніці, часто не дають змоги відокремити пріоритетні напрями профілактичної роботи з охорони праці на підприємствах АПК, спрямувати зусилля на подолання найбільш невідкладних завдань охорони праці. 

17:14:59 27.10.2022

Для чого потрібні медичні огляди

  Медичні огляди дають можливість виявити початкові, приховані, мляві форми таких хронічних захворювань, як туберкульоз, новоутворення, серцево-судинні та професійні захворювання.

17:13:31 27.10.2022

Затримка у фінансуванні лікарняних буде скорочена

Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.

17:12:22 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора