A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Соціальний захист та зайнятість населення

До уваги роботодавців!

У зв’язку із збільшенням розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб збільшується і розмір плати за видачу та продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

14:06:11 28.01.2022

Е-лікарняні з незначними помилками в ПІБ приймаються Фондом до оплати

Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при укладенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні.

13:47:49 31.12.2021

Лікарняні по непрацездатності внаслідок алкогольного сп’яніння не оплачуються

За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.

13:45:42 31.12.2021

Е-лікарняні сумісників з’являться в кабінетах роботодавців: особливості оформлення заяви-розрахунку

В особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.

13:43:33 31.12.2021

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

Збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

13:43:29 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора