A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Соціальний захист та зайнятість населення

Державній службі зайнятості – 31: роботодавець - клієнт номер «один»

Роботодавці завжди були і є основними партнерами держвної служби зайнятості. Водночас вони є клієнтами служби, які потребують сприяння у вирішенні питань з підбору кваліфікованих кадрів. Загалом, служба зайнятості надає роботодавцям понад двадцять видів послуг. Проте головне в цій співпраці – сприяння створенню нових та збереження існуючих робочих місць.

15:52:03 29.12.2021

Відповіді на поширені запитання щодо е-лікарняних

З початку впровадження е-лікарняних було створено вже майже 3 мільйони медичних висновків. Лише за жовтень роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 253 тисячі електронних лікарняних, а починаючи з червня, Фонд прийняв на фінансування вже 360 тисяч електронних листків непрацездатності на суму 641,4 мільйона гривень.

17:47:29 30.11.2021

Оновлення Реєстру е-лікарняних

З початку впровадження в Україні електронних лікарняних механізм роботи з ними постійно доопрацьовували. Сьогодні система враховує безліч нюансів, пропозиції від бухгалтерів, роботодавців і фахівців Фонду соціального страхування України. Водночас, Електронний реєстр листків непрацездатності і особисті кабінети на вебпорталі Пенсійного фонду продовжують оновлювати досі, аналізуючи зворотній зв’язок, наявні зауваження і кейси.

17:22:26 30.11.2021

Лікарняні не підлягають оплаті під час відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.

17:20:02 30.11.2021

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАЙНЯТОСТІ – ЦЕ АКТУАЛЬНО!

 У рамках розгорнутої урядової кампанії з детінізації зайнятості державна служба зайнятості робить свій внесок у загальну справу та прагне донести до сторін трудових відносин, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно. Ми вбачаємо наше завдання в тому, щоб  врешті-решт змінити ставлення працівників і роботодавців до явища не задекларованої праці.

08:24:46 26.11.2021

Фонд соціального страхування інформує!

Завчасно перевірити персональні дані і слідкувати за інформацією на офіційних ресурсах – фахівці ФССУ відповіли на поширені запитання по е-лікарняним

16:29:00 29.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора