A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ НА ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

Від куль російського окупанта загинув мужній військовослужбовець Збройних Сил України, наш молодий земляк, житель селища Катеринопіль Павло Захаров.

 Страшна й сумна звістка сколихнула нашу Катеринопільщину. Під час оборони м. Маріуполя від російського окупанта, загинув мужній військовослужбовець Збройних Сил України, наш молодий земляк, житель селища Катеринопіль Павло Захаров.

22:06:38 28.02.2022

Катеринопільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі повідомляє

Катеринопільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі повідомляє, що з 24 лютого 2022 року, відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану", працює в штатному режимі із урахуванням таких можливостей:

17:04:47 28.02.2022

ДСНС за допомогою СМС-повідомлень надсилатиме абонентам Київстар актуальну інформацію про ситуацію в Україні

Дорогі співвітчизники, повідомляємо, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій, за допомогою СМС-повідомлень, буде оперативно інформувати про актуальну ситуацію абонентів Київстар у всіх куточках України. СМС-повідомлення будуть надходити з адреси DSNS UKR. Довіряйте лише офіційним джерелам! Додаткову інформацію можна отримати на офіційних ресурсах ДСНС України: http://facebook.com/MNS.GOV.UA http://youtube.com/mnsgovua http://t.me/dsns_telegram http://instagram.com/dsns_ukraine/ https://twitter.com/SESU_UA

16:52:07 28.02.2022

УВАГА!

При виявленні - негайне знищення. Це передатчики!

16:44:22 28.02.2022

Стоїмо міцно: звернення Президента України

 Бажаю здоров’я, українські герої! П’ята доба повномасштабної війни Росії проти народу України. Стоїмо міцно. Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти й за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі. В чомусь неправильні. Що мають десятиліттями виконувати так звані «домашні завдання». Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну. І це надихає. Кожного. Кожну.

16:12:24 28.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора