A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Звенигородське управління ГУ ДПС у Черкаській області інформує

Як закрити зміну в РРО при форс-мажорних обставинах?

ГУ ДПС у Черкаській області повідомляє, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій  та програмних РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг встановлено Законом України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Його дія поширюється на всіх суб’єктів господарювання, їхні господарські одиниці та представників (уповноважених осіб) суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі.

11:23:26 01.03.2024

Про обов’язкове застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій

Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує, що всі платники податків зобов’язані дотримуватися вимог чинного діючого законодавства, зокрема щодо проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. 

11:21:58 01.03.2024

2,1 млрд грн – бюджетні надходження за січень нинішнього року

За січень 2024 року надходження платежів, контроль за надходженням яких покладено на управління оподаткування фізичних осіб, становлять 2 118,5 млн грн, що на 65,6 млн грн, або 3,2% більше, ніж за відповідний період минулого року.

11:19:18 01.03.2024

Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС України.

 «Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!    

10:49:53 29.02.2024

Комунікаційна податкова платформа – ефективний майданчик для комунікації

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

14:16:30 26.02.2024

Документи, що підтверджують статус благодійника-фізичної особи - волонтера в період обмеження доступу до Реєстру волонтерів

Інформуємо про документи, що підтверджують статус благодійника-фізичної особи - волонтера (який надає волонтерську допомогу індивідуально) у період обмеження доступу до Реєстру волонтерів.

14:14:55 26.02.2024

Платникам Черкащини відшкодували за січень більше 100 мільйонів гривень податку на додану вартість

У січні нинішнього року платники Черкаської області отримали бюджетне відшкодування ПДВ грошовими коштами на суму 104,2 млн грн, говорить в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Він зазначає, що протягом цьогорічного січня платники податків Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки 81,7 млн грн, що на 71,4 млн грн менше, порівняно з відповідним періодом минулого року.

16:43:57 22.02.2024

Податкова декларація про майновий стан і доходи. Чи потрібно подавати її фізособі, яка отримала допомогу за рахунок бюджетних коштів іноземних держав

Чи потрібно подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи ФО, які отримали допомогу у вигляді суми коштів чи безоплатно наданих товарів (послуг), що надана за рахунок бюджетних коштів іноземних держав та їх державних фондів такому платнику податків та членам його сім’ї першого ступеня споріднення як особам, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України і скористалися правом на тимчасовий захист?

11:22:40 21.02.2024

«Моя податкова» – податкові послуги у смартфоні

Державна податкова служба розробила мобільний застосунок «Моя податкова». Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний громадянам та може бути завантажений на телефони як на платформі Android, так і iOS. Ідентифікація здійснюється онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису. Про користь і зручності використанн ямобільного застосунку від ДПС розповів на Громадській раді начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко.

10:56:15 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора