Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Торік в області зросли обсяги будівництва

Торік в області зросли обсяги будівництва

   До лідерів за темпами зростання обсягів будівництва увійшла Черкащина за підсумками минулого року. Відтак у порівнянні з 2020 роком, індекс будівельної продукції зріс на 105,1%. Лідерами за темпами зростання будівництва стали 3 області – Тернопільська, Вінницька та Черкаська. Про це повідомила заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

12:16 22.02.2022

Податківці нагадують про терміни подання декларацій

Податківці нагадують про терміни подання декларацій

   Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує: 1 березня 2022 року – останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств, звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями та фінансової звітності за 2021 рік до органів ДПСУ.    Граничний термін сплати податку на прибуток підприємств та частини чистого прибутку 11 березня 2022 року.

16:09 21.02.2022

В області запанувала метеорологічна весна

В області запанувала метеорологічна весна

   До кінця календарної зими лишилося 7 днів і поточна гідрометеорологічна ситуація дає підстави проаналізувати її особливості: пізня, коротка, тепла та забезпечена опадами. Про погодні аномалії та прогнози на наступні дні розповів начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

15:36 21.02.2022

ЗАПРОШУЄМО ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ!

ЗАПРОШУЄМО ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ!

 Катеринопільська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення та внесення пропозиції щодо перейменування провулків Енгельса, Карла Маркса в смт Катеринопіль, провулка Жукова в с. Петраківка, вулиці Третяка в с. Вікнине, вулиці Терешкової в с. Пальчик та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

15:35 21.02.2022

До 2030 року передбачається утеплення 50% житлового фонду

До 2030 року передбачається утеплення 50% житлового фонду

  Цього року в Україні розпочнуть утеплювати тисячі багатоквартирних будинків, лікарень, шкіл, адміністративних будівель. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль з трибуни Верховної Ради під час «Години запитань до Уряду».

15:33 21.02.2022

Відбулася зустріч із заступником голови Черкаської ОДА Ларисою Кошовою

Відбулася зустріч із заступником голови Черкаської ОДА Ларисою Кошовою

   Селищний голова Володимир Коваленко 17 лютого 2022 року взяв участь в зустрічі з заступницею голови Черкаської ОДА Ларисою Кошовою та представниками Єрківської та Мокрокалигірської територіальних громад по обговорюванню питань освітньої та медичної сфери, що проходила в Черкаській обласній державній адміністрації. Заступниця очільника області поспілкувалася із представниками Катеринопільської, Єрківської та Мокрокалигірської громад.

14:20 21.02.2022

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

   Організованою ходою працівники Катеринопільської селищної ради пройшли до пам’ятних знаків героям Небесної сотні та загиблим учасникам АТО, воїнам-афганцям і воїнам –землякам, щоб вклонитися їх світлій пам’яті та вшанувати їхній героїзм і відданість українському народові.

12:35 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора