A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Гід з державних послуг

Послуги з перевезення на Гіді

Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід’ємною складовою життя кожного громадянина.

15:36:14 03.03.2023

Безпечне середовище – державні послуги на Гіді

Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг. Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах.

16:35:15 10.02.2023

Як швидко отримати митні послуги. Читайте Гід з державних послуг

Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.

08:53:03 01.02.2023

Інформація для тих, хто дарує енергію, – на Гіді

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві.

11:39:38 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора