Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги одержувачів житлової субсидії!

До уваги одержувачів житлової субсидії!

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

15:00 14.07.2021

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ  ТРИВАЄ

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ ТРИВАЄ

Вакцинація від коронавірусу в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року та триває по даний час. Для інформування щодо її стану проведення публікуємо статистичні дані та нагадуємо всім про необхідність її проведення. Насьогодні в Україні для щеплень доступні вакцини AstraZeneca, CoronaVac та Pfizer. Незалежно від вакцини, робити щеплення потрібно двічі. По питаннях вакцинації необхідно звертатися до свого сімейного лікаря. Не нехтуйте вакцинацією, а захистіть себе та своїх рідних! Адже, вакцинація - це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19!

14:59 14.07.2021

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у святкуванні Дня села Шостакове та Івана Купала

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у святкуванні Дня села Шостакове та Івана Купала

 Вчора, жителі села Шостакове відзначили подвійне свято – День села та Івана Купала. Ця святкова подія об’єднала людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

19:01 08.07.2021

Історія виникнення  свята Івана Купала

Історія виникнення свята Івана Купала

 У ніч з 6 на 7 липня українці відзначають старовинне свято Івана Купала. Минуло сотні років з його зародження, а традиції та прикмети святкування досі зберігаються і вшановуються в Україні.

18:22 06.07.2021

Дія. Цифрова освіта. Нові можливості.

Дія. Цифрова освіта. Нові можливості.

 Міністерство цифрової трансформації завдяки проєкту «Дія.Цифрова освіта» почало передавати 150 комп’ютерів бібліотекам Черкащини. Сьогодні на базі КЗ « Публічна бібліотека територіальної громади» Катеринопільської селищної ради селищний голова Катеринопільської громади В.А.Коваленко урочисто передав десятьом сільським бібліотекам комп’ютерне обладнання.

18:14 02.07.2021

Рука допомоги простягнута для всіх

Рука допомоги простягнута для всіх

 З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.

16:27 02.07.2021

У Катеринополі відбувся кінопоказ "Кіно просто неба"

У Катеринополі відбувся кінопоказ "Кіно просто неба"

 28 червня, на центральній площі селища Катеринопіль, відбувся кінопоказ в рамках Національного Туру “Кіно просто неба”. Проєкт  реалізується    Благодійним фондом “МХП – Громаді” у партнерстві з Асоціацією “Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!”  та за підтримки Державного агентства України з питань кіно.  Під час заходу мешканці і гості територіальної громади мали можливість із задоволенням подивитись сучасне українське кіно: добірку короткометражних фільмів проєкту "Дивись Українське!" та художні фільми "Казка Старого Мельника", "Бобот та енергія Всесвіту", "Чужа молитва", "Толока", "Мої думки тихі". 

20:07 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора