A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади!

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади!

За спільною ініціативою МОЗ та Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запущено всеукраїнське онлайн-опитування громадян щодо майбутнього електронного кабінету пацієнта. Мета опитування полягає в тому, щоб з’ясувати, які функції та можливості пацієнти очікували б від цього електронного кабінету та визначити пріоритети впровадження цієї системи.

17:07 18.09.2023

До уваги військовослужбовців, які отримали поранення!

До уваги військовослужбовців, які отримали поранення!

13-го вересня в Урядовому контактному центрі Міністерства соціальної політики України запрацювала спеціалізована  "гаряча лінія" з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.

17:01 18.09.2023

Привітання з Днем рятувальника України

Привітання з Днем рятувальника України

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби!  Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем рятувальника України!  Ризикуючи своїм життям, ви першими дивитеся в очі небезпеці та приходите на допомогу під час пожеж, повеней, снігопадів та інших стихійних лих і приймаєте відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров'я, а часто і життя людей. Ваша робота – це не просто праця - це справжня місія. Місія допомогти людям. У день професійного свята прийміть слова глибокої вдячності за відчуття безпеки та спокою, яке мають мешканці нашої громади, за вашу мужність, відвагу, вірність своїй професії і громадському обов’язку. Бажаємо міцного здоров’я, родинного щастя і добробуту, якомога менше тривожних викликів,прихильності долі, Божого захисту і якнайшвидшої Перемоги! Зі святом! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

10:07 17.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора