A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з  Всеукраїнським Днем бібіліотек

Привітання з Всеукраїнським Днем бібіліотек

Шановні бібліотекарі та ветерани бібліотечної справи Катеринопільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек. У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається одним з головних джерел інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури. Саме ваше відповідальне ставлення до справи і високий професіоналізм допомагають берегти і примножувати інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю. Щиро дякуємо вам за вашу благородну просвітницьку діяльність, за розвиток суспільної культури, за плекання любові до книги в юних читачів та внесок у виховання молодого покоління. Сьогодні ми також вдячні нашим бібліотекарям за те, що в цей нелегкий час вони працюють заради наближення Перемоги, активно займаються волонтерством і надихають своїм прикладом інших людей на благородні справи. У день професійного свята, бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту та злагоди у сім’ях, невпинного творчого пошуку та вдячних читачів.Нехай ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі допомагають людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал. Зі святом! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради 

09:46 30.09.2023

29-ті роковини трагедії Бабиного Яру

29-ті роковини трагедії Бабиного Яру

 Трагедія Бабиного Яру є однією з найбільших масових розстрілів євреїв під час Другої світової війни. В цей день в 1941–1943 роках були розстріляні не лише євреї, але і представники інших національностей, проте євреї стали жертвами через свою національність та віру.

11:35 29.09.2023

Увага! Військові та їх рідні можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу.

Увага! Військові та їх рідні можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу.

У  Центрі надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради військовослужбовці та члени їхніх родин можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу в провідного психолога Ольги Миколаївни Олексюк з таких напрямків:

20:24 28.09.2023

У  Звенигородській районній військовій адміністрації відбулось засідання оперативного штабу

У Звенигородській районній військовій адміністрації відбулось засідання оперативного штабу

  Селищний голова Володимир КОВАЛЕНКО разом з начальником відділу з питань цивільного захисту, військового обліку, мобілізаційної роботи та забезпечення правопорядку Василем КРАВЧЕНКОМ і начальником відділу містобудування. архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Мариною КРАСНІЦЬКОЮ взяли участь в засіданні оперативного штабу із координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливо-енергетичного комплексу, ЖКГ та обʼєктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

13:58 28.09.2023

Відбулись Загальні збори Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України

Відбулись Загальні збори Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України

27 вересня 2023 року у місті Черкаси відбулися чергові Загальні збори Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України. Участь в Загальних зборах від нашої територіальної громади взяла секретар селищної ради Наталія ЦЕХМІСТРЕНКО.

12:51 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора