A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здорвʼя, материнства та дитинства, у справах сімʼї, молоді та спорту

Відбулося засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здорвʼя, материнства та дитинства, у справах сімʼї, молоді та спорту

Сьогодні, 17 травня в рамках підготовки до чергової 30 сесії Катеринопільської селищної ради відбулося засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здорвʼя, материнства та дитинства, у справах сімʼї, молоді та спорту, яке провела голова комісії Лідія МАНДРИКА.

17:10 18.05.2023

У  Катеринополі презентували новий сезон  національного  конкурсу  «Час діяти, Україно!» та навчали формувати концепції з написання проєктів.

У Катеринополі презентували новий сезон національного конкурсу «Час діяти, Україно!» та навчали формувати концепції з написання проєктів.

Участь в заході взяли селищний голова Володимир Коваленко, керівник ТОВ «Катеринопільський елеватор» Олег Боровик та понад 20 ініціативних людей з галузей освіти, медицини, культури та спорту Катеринопільської територіальної громади.

12:36 18.05.2023

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

Вже традиційно, у третій четвер травня, ми відзначаємо День вишиванки. Сьогодні це свято актуальне, як ніколи, адже вишиванка — це символ українського народу, це свого роду генетичний код української нації, який об'єднує нас з кожним роком, додаючи сили у боротьбі з ворогом.

10:52 18.05.2023

До уваги власників пасік, розміщених у межах населених пунктів Катеринопільської територіальної громади!

До уваги власників пасік, розміщених у межах населених пунктів Катеринопільської територіальної громади!

Відповідно до Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві", регіональний виробничий підрозділ Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай" повідомляє про обробіток посівів озимого ріпаку із застосуванням пестицидів та агрохімікатів у період:

17:14 15.05.2023

До відома сільгоспвиробників  Катеринопільської територіальної громади

До відома сільгоспвиробників Катеринопільської територіальної громади

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації (лист від 11.05.2023 року за № 10926/02/09-03-35), щодо небезпечних відходів проводиться інформування сільгоспвиробників Катеринопільської територіальної громади.

17:05 15.05.2023

Відбулась творча зустріч у публічній бібліотеці територіальної громади  з нашим земляком, письменником Василем Трилісом

Відбулась творча зустріч у публічній бібліотеці територіальної громади з нашим земляком, письменником Василем Трилісом

 В центральній публічній бібліотеці, яка вже не перший рік об’єднує навколо себе творчих людей ,відбулася приємна подія. Цього разу презентував свої перші книги «Пісні над Тікичем» та «Казки над Тікичем» Василь Герасимович Триліс. Автор книг надзвичайно талановита, різногранно обдарована людина ,яка впродовж десятиліть згуртовує навколо себе однодумців. Наш земляк, людина, яка леліє українську пісню і береже українські традиції, довгий час був організатором та керівником народного самодіяльного чоловічого хору «Чумаки», жіночого фольклорного гурту « Рідна пісня», а тепер є ще і автором книг . Його книги вирізняються оригінальністю поглядів та цікавістю викладу матеріалу.

15:16 13.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора