Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До відома сільгоспвиробників  Катеринопільської територіальної громади

До відома сільгоспвиробників Катеринопільської територіальної громади

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації (лист від 11.05.2023 року за № 10926/02/09-03-35), щодо небезпечних відходів проводиться інформування сільгоспвиробників Катеринопільської територіальної громади.

17:05 15.05.2023

Відбулась творча зустріч у публічній бібліотеці територіальної громади  з нашим земляком, письменником Василем Трилісом

Відбулась творча зустріч у публічній бібліотеці територіальної громади з нашим земляком, письменником Василем Трилісом

 В центральній публічній бібліотеці, яка вже не перший рік об’єднує навколо себе творчих людей ,відбулася приємна подія. Цього разу презентував свої перші книги «Пісні над Тікичем» та «Казки над Тікичем» Василь Герасимович Триліс. Автор книг надзвичайно талановита, різногранно обдарована людина ,яка впродовж десятиліть згуртовує навколо себе однодумців. Наш земляк, людина, яка леліє українську пісню і береже українські традиції, довгий час був організатором та керівником народного самодіяльного чоловічого хору «Чумаки», жіночого фольклорного гурту « Рідна пісня», а тепер є ще і автором книг . Його книги вирізняються оригінальністю поглядів та цікавістю викладу матеріалу.

15:16 13.05.2023

Перша річниця загибелі нашого земляка, мужнього воїна, Героя- захисника Сергія НАЙДЕНКА, уродженця Катеринополя

Перша річниця загибелі нашого земляка, мужнього воїна, Героя- захисника Сергія НАЙДЕНКА, уродженця Катеринополя

Любов до рідної землі прикрашає кожну людину, а воїни, які поклали заради України найдорожче – своє життя – залишаться жити у народній пам’яті та у наших серцях назавжди ...

10:53 12.05.2023

Увага !Оголошення

Увага !Оголошення

Центр надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради продовжує видавати гуманітарну допомогу у вигляді борошна мешканцям Катеринопільської територіальної громади віком 70 років та старші, які не отримували її у березні-квітні 2023 року.

11:58 11.05.2023

Добірка чат-ботів для пацієнта про безоплатні послуги та ліки

Добірка чат-ботів для пацієнта про безоплатні послуги та ліки

Національна служба здоров’я України  підібрала  корисні чат-боти, які допоможуть краще орієнтуватися в Програмі медичних гарантій, отриманні “Доступних ліків”, наданні першої домедичної допомоги, а також отримати безоплатні консультації лікарів та медичні послуги.

11:51 11.05.2023

Рекомендації Звенигородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  суб’єктам господарювання та громадянам щодо застосування, транспортування та зберігання пестицидів згідно вимог чинного законодавства.

Рекомендації Звенигородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області суб’єктам господарювання та громадянам щодо застосування, транспортування та зберігання пестицидів згідно вимог чинного законодавства.

Застосування пестицидів для захисту рослин від шкідливих організмів є невід’ємною складовою сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Водночас пестициди негативно впливають на довкілля, призводячи до скорочення біорізноманіття. Крім того, пестициди справляють негативний вплив на здоров’я людини, як у результаті прямої дії, так і опосередковано – внаслідок накопичення залишкових кількостей у сільськогосподарських продуктах і питній воді. Забезпечити правильність використання пестицидів – справа не тільки важлива, а й украй складна, адже асортимент препаратів надзвичайно великий і характеризується значним різноманіттям властивостей, призначень, особливостей дії, впливу на людину, теплокровних тварин і корисні організми, поведінки в навколишньому середовищі та післядії.

11:49 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора