A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

    Відповідно до пункту 2 рішення виконавчого комітету селищної ради від 21.12.2023 №207 "Про план роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на І півріччя 2024 року", 20.03.2024 року о 09:00  годині у залі засідань селищної ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради.

12:47 18.03.2024

Селищний голова Володимир Коваленко привітав працівників КП "КСЖКГ" з професійним святом

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, селищний голова Володимир Коваленко привітав з професійним святом працівників КП “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” селищної ради.

15:12 16.03.2024

Запрошуємо скористатись можливістю професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості!

Якщо Ви бажаєте отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації - скористайтеся можливістю отримати це завдяки якісному професійному навчанні в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі -ЦПТО ДСЗ).

15:20 15.03.2024

У селищі Катеринопіль протоієреєм Православної Церкви України було закладено наріжний камінь під будівництво храму

14 березня 2024 року у селищі Катеринопіль по вулиці В'ячеслава Чорновола, о. Іваном, протоієреєм Православної Церкви України було закладено наріжний камінь, освячено хрест та проведено богослужіння на місці, де має бути розпочато будівництво нового храму.

09:18 15.03.2024

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

Подвиг добровольців є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій землі. Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя. Дякуємо кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть ворогові. Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. Ви – справжні Герої, лицарі духу, добра та відданості. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Ми схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вони врятували нашу Батьківщину від ворога тоді, рятують її й тепер, щоб наша держава мала можливість рухатися далі та день за днем ставати заможнішою, процвітаючою країною. Шановні військовослужбовці, дорогі наші земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця. Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, а Господь захищає від ворожої кулі та допоможе перемогти у війні. Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України. Слава українським патріотам! Слава Українським Добровольцям! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

08:43 14.03.2024

В Катеринопільській територіальній громаді продовжуюється ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

   В Катеринопільській територіальній громаді продовжуюється ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». 12.03.2024 року в спортивному залі селища Катеринопіль відбулись змагання по баскетболу серед команд дівчат 2010 р.н. і молодше. Вихованки нашого ліцею прийняли активну участь в цьому турі і вже в першій грі отримали перемогу на дівчатами Вікнинської гімназії (12:4), яка в другій грі обіграла дівчат з Катеринопільського ліцею №2 (16:2). В заключній грі змагань наші дівчата в напруженій боротьбі обіграли дівчат з Ліцею №2 (18:8) і стали чемпіонками 2 етапу. За нашу команду грали: Рибчинська Софія, Ткаченко Дар’я, Кулик Крістіна, Калиновська Анастасія, Безшкура Ангеліна, Головатюк Анастасія, Головковська Дар’я, Піщана Антоніна, Драгун Марія, Давидиба Софія та Гордієнко Анастасія. Вітаємо учасників команди та їх тренера Люшенка Анатолія Миколайовича з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і перемог!

16:36 13.03.2024

Освітяни Черкащини розповіли про особливості цьогорічної реєстрації на НМТ

   Відзавтра, 14 березня, в області стартує реєстрація на національний мультипредметний тест. Цьогоріч подачу заявок очікують від майже 9000 учасників. Про це йшлося на брифінгу в медіацентрі ОВА. 

15:39 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора