Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

В обласному Пенсійному фонді розповіли, як наповнюють свій бюджет

В обласному Пенсійному фонді розповіли, як наповнюють свій бюджет

    Наповнення бюджету Пенсійного фонду України та погашення заборгованості на Черкащині обговорили під час брифінгу, який відбувся в Головному управлінні Фонду в області. Основні теми висвітлювали начальник Головного управління Олександр Супряга та заступник начальника Головного управління Віталій Таран.

14:37 11.08.2023

Інформаційна кампанія "Мобілізація"

Інформаційна кампанія "Мобілізація"

 Збройні сили України продовжують інформаційну кампанію «Мобілізація». ЗСУ запрошують українців мобілізуватися для захисту своєї країни. Потужний старт інформаційної кампанії дав Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, який заявив, що настав час повертати своє.

12:01 10.08.2023

Замість тонн паперу та довгих пошуків: в Україні запрацюють електронні архіви

Замість тонн паперу та довгих пошуків: в Україні запрацюють електронні архіви

   Міністерство юстиції та Державна архівна служба України презентували пілотний проєкт «е-Архів». Відтепер документи Національного архівного фонду і державних електронних інформаційних ресурсів зберігатимуться в електронних архівах. Це дасть змогу в кілька кліків знайти всі необхідні відомості і не зберігати купу паперів офлайн. 

08:50 10.08.2023

До уваги батьків неповнолітніх дітей та молоді Катеринопільської територіальної громади

До уваги батьків неповнолітніх дітей та молоді Катеринопільської територіальної громади

   У Катеринопільській селищній раді неодноразово піднімалось питання про порушення громадського порядку на вулицях селища Катеринопіль неповнолітніми особами та молоддю у вечірній та нічний час доби. Не стало винятком обговорення цього питання і на засіданні 32 сесії селищної ради. Так, пересуваючись на мототранспортних засобах з перевищенням допустимої швидкості та рівня шуму, встановлених законодавством, влаштовуючи так звані "перегони", деколи навіть у комендантську годину, неповнолітні особи та молодь, своїми діями створюють небезпеку для власного життя та жителів нашої громади. Також досить гучний шум двигунів цих транспортних засобів, порушує спокій мешканців селища та їх право на відпочинок. Сумно та прикро, що це відбувається в час, коли наші земляки, воїни-захисники на передових рубежах боронять нашу Батьківщину та кожного з нас, віддаючи найцінніше - своє життя і здоров'я. Сімейний кодекс України (стаття 150) зобов'язує батьків виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім'ї та родини, свого народу, своєї Батьківщини. Тож, шановні батьки, зверніть увагу на те, чим займається ваша дитина у вечірній та нічний час доби. Розкажіть про правила перебування в громадських місцях, а також те, що поїздки на мототранспортних засобах завжди пов’язані із великим ризиком, особливо, якщо за кермом – зовсім юний, ще недосвідчений водій. У зв’язку з виникненням цієї ситуації, Катеринопільською селищною радою направлено лист до Звенигородського районного відділу поліції щодо вжиття заходів відповідного реагування.  

17:47 09.08.2023

У Катеринопільській селищній раді обговорили пріоритети у  роботі в умовах воєнного часу

У Катеринопільській селищній раді обговорили пріоритети у роботі в умовах воєнного часу

Нещодавно, селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів та структурних підрозділів апарату Катеринопільської селищної ради, на якій проінформував про пріоритети в роботі селищної ради, її виконавчих органів, а також окреслив завдання на найближчий період.

17:05 08.08.2023

Шановні  військовослужбовців військ зв’язку Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовців військ зв’язку Збройних Сил України!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня військ зв'язку Збройних Сил України. Цей вид військ є важливою ланкою української армії: на їх плечах лежать обов'язки щодо налагодження каналів комунікації та своєчасної передачі інформації на місця. Саме від оперативності військ зв'язку багато в чому залежить успіх тієї чи іншої військової операції. Нині військовий зв'язок – це технічна основа ЗСУ, а воїни-зв’язківці по праву належать до інтелектуальної еліти героїчного Українського війська. Якісний зв'язок - запорука перемоги. У спеку та холод, вдень і вночі, під кулями, завдяки воїнам-зв’язківцям проведено чимало успішних військових операцій на передовій. Саме завдяки роботі зв’язківців наші бойові підрозділи оперативно отримують важливу інформацію, випереджають дії агресора та руйнують підступні ворожі плани. Вони тягнуть кілометри дротів, крутять антени, виставляють камери. І завжди мають в голові надскладні схеми комунікацій. З нагоди свята висловлюємо глибоку шану і вдячність ветеранам військ зв’язку, працівникам Збройних Сил України та членам сімей військовослужбовців, усім тим, хто своєю працею піднімає авторитет і примножує традиції військ зв’язку. Добра Вам, злагоди й оптимізму, здоров’я та родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності. Слава ЗСУ! Слава Україні! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

16:00 08.08.2023

На доручення Уряду вже розпочались перевірки готовності Центрів незламності до зими

На доручення Уряду вже розпочались перевірки готовності Центрів незламності до зими

    Україна продовжує підготовку до осінньо-зимового періоду. На доручення Уряду вже мали розпочатись перевірки готовності Центрів незламності до зими. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

09:54 07.08.2023

Шановні захисники Повітряних Сил Збройних Сил України!

Шановні захисники Повітряних Сил Збройних Сил України!

    Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем Повітряних Сил Збройних Сил України. Повітряні сили - гордість і міць українського війська. Це свято мужніх людей, які вдень і вночі боронять повітряний простір Вітчизни, в складних умовах здійснюють бойові й навчальні вильоти, майстерно та оперативно виконують різні польотні завдання. Від початку війни, з 24 лютого 2022 року, Ви щодня, в цілодобовому режимі не даєте ворожій авіації панувати у нашому повітряному просторі, нищите повітряні цілі російських окупантів, охороняєте наш спокійний сон і рятуєте сотні невинних життів. Висловлюємо Вам щиру вдячність за відвагу, сумлінне та самовіддане виконання службового обов’язку, вагомий внесок в оборону України. Впевнені , що ви й надалі надійно стоятимете на варті повітряних кордонів нашої держави. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. Щиро бажаємо Вашим родинам миру, злагоди та достатку, а Вам - міцного здоров‘я, сили, сміливості та нових перемог у боях з окупантами! Перемоги нам усім та мирного неба! Слава Повітряним Силам Збройних Сил України! Слава Україні! З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

09:51 06.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора