A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні за кілька днів завершиться карантин через COVID-19

В Україні за кілька днів завершиться карантин через COVID-19

    У суботу, 1 липня, в Україні завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією COVID-19. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів.

11:38 29.06.2023

ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

   27 червня у Катеринопільській селищній раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Володимир Коваленко. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів селищної ради та старости старостинських округів. Засідання, як завжди, розпочали з вшанування хвилиною мовчання відважних Героїв-захисників з нашої Катеринопільської територіальної громади, які віддали свої життя за незалежність,суверенітет та тариторіальну цілісність України та всіх загиблих в результаті збройної агресії російської федерації. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 № 470 "Про координаційні центри підтримки цивільного населення", виконавчий комітет утворив координаційний центр підтримки цивільного населення Катеринопільської селищної територіальної громади та затвердив його склад і положення про нього. Основним завданням координаційного центру є підтримка та координація надання допомоги населенню, постраждалому внаслідок збройного конфлікту, зокрема внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, іншим постраждалим особам. Створення центру передбачає надання психосоціальної, медичної та правової допомоги постраждалому населенню, забезпечення ефективної взаємодії між органами виконавчої влади, правоохоронними та іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями, організаціями та установами, що залучають до своєї діяльності волонтерів, волонтерами, представництвами в Україні міжнародних гуманітарних організацій під час вирішення питань щодо соціального захисту, забезпечення житлом та зайнятості постраждалого населення. В ході засідання члени виконавчого комітету також розглянули й одноголосно схвалили пропозиції щодо перейменування вулиць Гагаріна в с. Луківка та Комарова в смт Катеринопіль. Відповідні рішення внесли на розгляд чергової сесії селищної ради. Підсумувавши засідання виконавчого комітету, селищним головою Володимиром Коваленком було піднято та обговорено з присутніми керівниками комунальних закладів та старостами старостинських округів ряд важливих питань, що стосувались забезпечення готовності до проведення першочергових заходів у разі виникнення радіаційної аварії, підготовки та вжиття заходів пожежної безпеки у період збору врожаю на території населених пунктів Катеринопільської громади. Також розглянуто можливість долучитися до збору гуманітарної допомоги, зокрема будівельними матеріалами жителям села Іванівка Бериславського району Херсонської області для відновлення зруйнованих внаслідок повені будинків. Адже саме цей населений пункт закріплено за Звенигородським районом для надання гуманітарної допомоги.    

11:35 29.06.2023

Відбулося засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок бюджету Катеринопільської селищної ради.

Відбулося засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок бюджету Катеринопільської селищної ради.

   В ході засідання було розглянуто 10 заяв громадян. За результатами розгляду прийнято рішення щодо надання одноразової грошової допомоги 7 заявникам для лікування та 3 особам, що опинилася в складних життєвих обставинах, на поліпшення матеріального становища.

16:54 28.06.2023

З нагоди Дня Конституції України відбулося покладання квітів

З нагоди Дня Конституції України відбулося покладання квітів

Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України та в знак поваги до знаної особистості і шани конституційних прав й свобод селищний голова Володимир КОВАЛЕНКО з працівниками Катеринопільської селищної ради та громадкістю поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку - борцеві за незалежність і свободу українського народу.

12:51 28.06.2023

Інформацію про субсидію можна переглянути в особистому кабінеті на вебпорталі  Пенсійного фонду України

Інформацію про субсидію можна переглянути в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд  України реалізував можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.

16:27 27.06.2023

На Черкащині обіцяють по-осінньому свіжу погоду

На Черкащині обіцяють по-осінньому свіжу погоду

   Новий тиждень на Черкащині в метеорологічному відношенні більше нагадає ранню осінь, особливо вранці. Майже щодня наш регіон перетинатимуть атмосферні фронти, формуючи грозо-дощові осередки. Черкащина опиниться у тилу атмосферного вихору, куди з північних широт надійде порція холодного повітря.

16:00 26.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора