Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль українського кіно 2023

Фестиваль українського кіно 2023

Фестиваль українського кіно містить 17 стрічок. У програмі гіти та фільми-події, визнані як закордоном, так і на батьківщині. Це стрічки, якими українці можуть пишатися. Щоб долучитися до показів, зареєструйтеся на платформі та оберіть фільми. Фестиваль проходить за підтримки Українського культурного фонду.

15:07 04.08.2023

Привітання з Днем народження народного депутата України 196 виборчого округу Андрія Стріхарського

Привітання з Днем народження народного депутата України 196 виборчого округу Андрія Стріхарського

Катеринопільська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус вітають з Днем народження народного депутата України 196 виборчого округу СТРІХАРСЬКОГО АНДРІЯ ПЕТРОВИЧА!

10:21 04.08.2023

Разом із місцевою владою маємо масштабувати державну ветеранську політику до рівня громад, – Юлія Лапутіна

Разом із місцевою владою маємо масштабувати державну ветеранську політику до рівня громад, – Юлія Лапутіна

   Разом із місцевою владою маємо масштабувати державну ветеранську політику до рівня громад. На цьому наголосила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час наради Мінветеранів з представниками обласних та Київської міської військових адміністрацій (ОВА). Йшлося про створення у держадміністраціях самостійних структурних підрозділів з питань ветеранської політики – на виконання відповідної постанови Уряду, яку ухвалено за ініціативи Мінветеранів.

14:25 03.08.2023

Війна забирає кращих синів України: минає річниця загибелі Героя-захисника ЮРІЯ НОВОСАДА

Війна забирає кращих синів України: минає річниця загибелі Героя-захисника ЮРІЯ НОВОСАДА

   03 серпня, минає рік, як у важкій боротьбі за рідну Батьківщину та її волю загинув наш земляк, Новосад Юрій Анатолійович, 1986 року народження, житель с. Луківка. Загинув Герой від отриманих ран не сумісних із життям в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій його підрозділу на Донеччині. Згідно з Указом Президента за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі був нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня та орденом “За мужність” ІІ ступеня (посмертно). Юрій Новосад назавжди залишиться жити в серцях мешканців Катеринопільської громади, як приклад патріотизму, незламності духу і самопожертви заради майбутнього України. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять, безмежна вдячність і слава українському воїну, який захищав рідну землю та кожного з нас. Герої не вмирають!

18:20 02.08.2023

До уваги суб'єктів підприємницької діяльності та  жителів Катеринопільської територіальної громади!

До уваги суб'єктів підприємницької діяльності та жителів Катеринопільської територіальної громади!

   Нагадуємо, що з 31 жовтня 2022 року, відповідно до наказу начальника Черкаської обласної військової адміністрації та наказу начальника Звенигородської районної військової адміністрації, продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, з 21.00 до 10.00 на період дії воєнного стану на території району ЗАБОРОНЕНО!!! Виняток – лікарські засоби, дозволені до застосування та включені до Державного реєстру лікарських засобів, а також дезінфекційні засоби.              

18:15 02.08.2023

Відбулась 32 сесія селищної ради

Відбулась 32 сесія селищної ради

  Наприкінці минулого тижня в залі засідань Катеринопільської  селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулася 32 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання, на якій депутати опрацювали 43 питання порядку денного.

15:28 02.08.2023

Будуємо цифрову державу разом: презентація освітнього серіалу для людей старшого віку

Будуємо цифрову державу разом: презентація освітнього серіалу для людей старшого віку

    Міністерство цифрової трансформації України разом з Програмою розвитку ООН в Україні та Українською бібліотечною асоціацією провели онлайн-захід для бібліотекарів та освітян, під час якого презентували освітній серіал «Базові цифрові навички для людей елегантного віку». Під час заходу розповіли про можливості оновленої платформи Дія.Освіта, а також про те, як стати офіційним хабом цифрової освіти.

12:17 02.08.2023

На Небеса йдуть найкращі: річниця загибелі Героя ТИМЧУКА РУСЛАНА ПАВЛОВИЧА

На Небеса йдуть найкращі: річниця загибелі Героя ТИМЧУКА РУСЛАНА ПАВЛОВИЧА

   Ми завжди будемо пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Немає прощення росії за кров, сльози і горе наших людей, страждання нашої землі. 02 серпня, минає рік, як у важкій боротьбі за рідну Батьківщину та її волю загинув наш земляк, ТИМЧУК РУСЛАН ПАВЛОВИЧ, 1981 року народження, житель села Шостакове. Загинув Герой від отриманих ран не сумісних із життям в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій його підрозділу на Донеччині. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне виконання службового обов’язку у Державній прикордонній службі України був нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно). Схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким загиблого. Наш Герой-захисник, РУСЛАН ПАВЛОВИЧ назавжди залишиться жити в серцях мешканців Катеринопільської територіальної громади, як приклад патріотизму, незламності духу і самопожертви заради майбутнього України. Світла пам'ять та царство небесне Герою! Низький уклін та подяка за вірність своїй Батьківщині!

16:17 01.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора