Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Уряд ухвалив завдання Національної програми інформатизації

Уряд ухвалив завдання Національної програми інформатизації

   Ухвалена постанова передбачає впровадження цифрових систем у держуправлінні та посилення кіберзахисту органів державної влади, фінансових установ, підприємств тощо. Реалізація Національної програми інформатизації дасть змогу швидше впроваджувати цифрові технології, створювати, модернізувати й розвивати інформаційні та інформаційно-комунікаційні системи, засоби інформатизації, а також підвищувати кіберзахист критичної інформаційної інфраструктури. Це позитивно вплине на безпеку, результативність та ефективність роботи держорганів.

14:35 21.07.2023

У КАТЕРИНОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ШАХОВИЙ ТУРНІР

У КАТЕРИНОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ШАХОВИЙ ТУРНІР

   Напередодні Всесвітнього Дня шахів, який відзначається 20 липня, на стадіоні "Колос" відбувся шаховий турнір на першість Катеринопільської територіальної громади. Організатором змагань виступив відділ освіти, молоді та спорту селищної ради. Головним суддею став Темразій ЧЕМІШКЯН, який неодноразово був учасником й призером місцевих та обласних змагань з шахів. В турнірі прийняли участь шахісти різних вікових груп, які показали високі результати та майстерність. У результаті проведеного турніру перемогу здобули: І місце - Іван ЧЕРНІЄНКО, ІІ місце – Олександр ТРИГУБ, ІІІ – Віктор КУЦЕРУК. Вітаємо переможців та щиро бажаємо нових звершень! Дякуємо всім учасникам турніру за гідну гру! Переможці отримали приємні винагороди від Катеринопільської селищної ради. Сподіваємось, що проведений турнір сприятиме популяризації шахів серед жителів територіальної громади.

16:32 20.07.2023

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ЖНИВ

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ЖНИВ

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

15:56 17.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора