A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Соціальний захист та зайнятість населення

Фонд гарантує страховий захист внутрішньо переміщених осіб

Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму вже понад 19,5 млн гривень лікарняних і декретних для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників.

19:11:04 23.08.2022

Українці щодня отримують поранення на робочих місцях внаслідок бойових дій

За час повномасштабного вторгнення небезпека для українських працівників на робочому місці суттєво зросла – росіяни атакують цивільні об’єкти, об’єкти інфраструктури, здійснюють напади на цивільних мешканців, мінують поля та дороги. Внаслідок дій агресора, починаючи з 24 лютого, під час виконання трудових обов’язків постраждали щонайменше 529 працівників, 155 з яких загинули – українці отримують поранення на робочому місці щоденно.

19:10:11 23.08.2022

Запобігання травмуванню працівників під час жнив

Найбільш травмонебезпечним періодом в сільськогосподарському виробництві є проведення зернозбиральних робіт. Це зумовлено максимальним напруженням, перенасиченістю праці, що призводить до помилкових дій, нехтування безпекою та відсутністю належного контролю за безпечним виконанням робіт з боку керівників сільгосппідприємств та інженерно-технічного персоналу підприємств.

19:09:11 23.08.2022

Інвестиції в охорону праці - це інвестиції в життя людини

 Одним із головних напрямів роботи Тальнівського  відділення управління ВД ФСС України у Черкаській області є профілактична робота щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров'ю застрахованих осіб, викликаних умовами праці.

09:44:20 27.06.2022

Щороку 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці

Однак цього року в Україні він ознаменований як ніколи підвищеними ризиками та смертельною загрозою для працівників усіх сфер. Тож сьогодні українці стали на захист Батьківщини попри небезпеку – кожен на своєму фронті, ми об’єднали зусилля для перемоги.

15:24:00 11.05.2022

Черкаське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю

 Черкаське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю реалізовує завдання фінансового забезпечення заходів щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю, у тому числі забезпечення технічними засобами реабілітації; зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю, зокрема створення робочих місць за рахунок фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики.

12:22:38 17.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора